28. lokakuuta 2018

I love me -messut 2018

Huh, onpas ollut kiireinen viikko kun nyt vasta ehtii kirjoitella viime viikonlopun messuista! Pääsin tänä vuonna bloggaajapassilla sisään, ja olin paikalla lauantaina yhdessä ystäväni Miman kanssa. I love me -messujen jälkeen käytiin vielä pyörähtämässä Cesarsshopin varjomessuilla. Yövyimme la-su välisen yön hotelli Arthurissa, joka on sopivasti Cesarsshopia vastapäätä :D

Kiertelimme Miman kanssa ympäri messua ilman sen suurempia suunnitelmia tai listaa pisteistä, missä on PAKKO käydä. Minulla oli kyllä ostoslista asioista, joita oli pakko ostaa (jos en kirjoita listaa niin ostan kaikkea tarpeetonta ja sitten jää ostamatta ne tavarat, mitä OIKEASTI tarvitsee #hajamielinen).

1

Real techniquesin meikkimunat on best, joten oli pakko ostaa tällainen 4-setti kun halvalla sai (15€). Lisäksi rakastuin tähän isoon, pehmeään häivytyssiveltimeen - it's so fluffy and soft!

4

Sellaisen käytännön vinkin antaisin, että on hyvä kierrellä messut ystävän kanssa, jolloin voi jakaa messutarjouksia. Tarkoitan esimerkiksi tätä Eyluren tarjousta: 3 ripsipakkausta 10 eurolla. Tehtiin Miman kanssa niin, että mä otin 2 kpl, Mima yhdet parit. Samalta osastolta ostin Natura Siberican kasvoveden. En ole aikaisemmin kokeillut kyseiseltä merkiltä mitään :)

3

Oletkaunis.fi:n osastolla oli paljon erilaisia merkkejä, mm. Jeffree Star ja theBalm. Olisin halunnut ostaa jonkin tuotteen Jeffree Star -merkiltä, mutta en sitten osannut päättää niin jäi hyllyyn. TheBalmin osastolta jaettiin taas Miman kanssa tarjou: ripsaripaketti sisälsi 2 täysikokoista ripsaria hintaan 25€!
Hurraw-osasto oli luonnonkosmetiikkapuolella, ja Hurrawilla oli taas perustarjous, eli 3 kpl 10eurolla. Limeä olen aikaisemmin kokeillut, mutta uusia makuja minulle olivat appelsiini ja lakritsi - nam!


2

En muista mikä osasto myi kaikkee jännää koreakosmetiikkaa, mutta siellä oli hyvä tarjous: kangasnaamiot 1 €/kpl (kun osti 10 kpl). Jaoimme, ylläriylläri, Miman kanssa niin, että minä otin 5 kpl ja hän vastaavasti myös 5kpl. Käytin samana iltana hotellilla jo yhden (joka tulee empties-postauksessa tässä kuussa).

5

Joku eestiläinen koju (Evershine tms nimeltään) myi paaaaaljon kynsisälää. Ostin viiloja, koska niitä kuluu paljon kun tekee Kiara Sky -vahvistuksia.

opi

OPI-maahantuojan ständillä oli myös hyviä OPI-tarjouksia! Tämä setti maksoi 10€. Tarjolla oli myös muitakin settejä, mutta tämän setin ihanat syyssävyt vetivät minut puoleensa <3

cesarsshop

Cesarsshopin messuilta en ostanut hirveesti, kun edellisestä tilauksesta ei ole kovin kauaa. Mutta sage oli jäänyt mieleeni kummittelemaan joten se oli pakko vihdoin ja viimein hankkia. Lisäksi tarvitsin uuden päällyslakan: nykyinen Kiara Sky pikakuivattaja on niin huono, että minulla menee hermot siihen... Toivottavasti tämä Glisten&Glow ja Cesarsshopin suunnittelema uutuuspäällyslakka on superhyvä :) Lisäksi Cesarsshopin yrittäjä Satu ylipuhui minut ostamaan Moyran hologlitterpölyä :D Hän näytti omia kynsiään, missä oli käyttänyt tätä glitteriä - omg miten hienot. Pakko päästä asap kokeilemaan itse :)

Messujen jälkeen ja Cesarsshopin vierailun jälkeen chillailtiin hetken hotellihuoneessa ja sitten jatkettiin matkaa keskustaa kohti. Käytiin vielä hakemassa pari jutskaa Hehkusta ja sen jälkeen mentiin ulos syömään Kaarnaan (Forumissa). Oli ehkä paras syömäni jälkiruoka EVER omgg se oli niiiin hyvää. Pääruokakin oli slurps hyvää :)
Seuraavana päivänä ehdittiin käydä vielä Sushibuffetissä ennenkuin piti mennä kotiin. Sushi on sellainen harvinainen herkku minulle, kun täälläpäin missä asun niin ei ole lähellä sushibuffaa :)

sushi

Sellainen messuviikonloppu minulla oli - minkälainen sinulla oli? :) Tänä viikonloppuna olen auttanut vanhempiani muuttamaan tänne tuppukylään missä itse asun nykyään (tai siis he ostivat itselleen vapaa-ajan asunnon täältä, että heillä on jossain missä yöpyä aina kun käyvät täälläpäin). Joka viikonloppu jotain menoa, tarvis välillä saada vaan olla :D

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia, RT meikkimuna on paras mitä itsekään olen testannut. Ja tosi hyvä idea ostaa kaverin kanssa puokkiin :)

    VastaaPoista
  2. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)