1. kesäkuuta 2018

Toukokuun loppuneet

Ristus, ollaan jo kesäkuussa! Miten ihmeessä on jo kesä?! Noh, en valita - heinäkuussa minulla on kauan kaivattu kesäloma wohoo.

No kuitenkin, tänään aiheena on toukokuun loppuneet tuotteet. Tässä kuussa loppui 12 tuotetta, joista suurin osa on matkakokoisia tuotteita. Kesäkuussa olen todella paljon reissussa (2 työmatkaa + juhannusreissu toivottavasti vanhempieni mökille), joten silloin loppuu luultavasti todella paljon matkakokoisia tuotteita!

2

Vichy ideal body serum-milk: tätä tuotetta olen käyttänyt jo niin monta tuubia, että en edes muista kuinka monta. Tämä on parasta tavaraa ever! Kuiva ihoni rakastaa tätä tuotetta, ja tämä oikeasti kosteuttaa ja iho pysyy kosteutettuna pitkään. Uusi tuubi jo käytössä, ofc.
Dermosil lime body lotion: tosi kiva ja raikas tuoksu, ei lainkaan tunkkainen. Hyvä, kevyt koostumus näin kesäisin - ei sovi kuitenkaan kuivalle iholleni talvisin. Voisin ostaa täysikokoisena.
GlamGlow supermud: kaikkien rakastama, jokaisen kokeilema: the popular supermud. Ensimmäistä kertaa ikinä elämässäni kokeilin Glamglown naamiota - mitäs tykkäsin? Noh, rehellisesti sanottuna niin ei tämä maata mullistava ollut. Saman tuloksen saan aikaiseksi halvemmillakin tuotteilla, joten en tule ostamaan täysikokoista tuotetta ikinä koska se on niin kallis.
Vichy purete thermale one step cleanser: ei kovin tehokas meikinpoistaja. En osta täysikokoisena.

1

Oriflame gel mask: ihan kiva tuoksu, tuntui viilentävältä kasvoilla. Sopii hyvin käytettäväksi kesällä. En huomannut mitään maata mullistavaa muutosta ihossani, joten en osta lisää.
Skinrepublic purifying charcoal face mask sheet: Totaaaaa.... Tämä oli jotenkin pelottava:

wtf

Se vaan vaahtosi ja vaahtosi... vaahtoaminen ei meinannut loppua! Vaahtoa myös tippui ja sitä oli joka paikassa. Poikani pelästyi kun näki minut tässä naamiossa :'D En osta lisää... En myöskään huomannut mitään vaikutusta ihooni, en kokenut sitä syväpuhdistavaksi.

Dermosil argan oil shampoo: tätä shampoota olen käyttänyt monta tuubia, ja tykkään tästä niin paljon! Ihana tuoksu ja tekee hiukset pehmeiksi. Ostan jatkossakin.

3

Ziaja olive cream: todella paksu koostumus, käytin tätä yövoiteena ja se oli loistava siihen tarkoitukseen. Ei olisi tullut mieleenkään käyttää tätä päivävoiteena, koska se oli niin paksu ja rasvainen koostumukseltaan. Tuoksu ei ollut kovin mieluinen. En ostaisi täysikokoisena.
Himalaya herbals nourishing skin cream: en tykkää tuoksusta, mutta koostumus oli todella kiva. Se kosteutti tosi hyvin. En osta kuitenkaan uudestaan, koska tuoksu oli niin tunkkainen.
Hurraw! grapefruit lip balm: hurrawin huulirasvat ovat lemppareitani ja tämä oli myös tottakai aivan loistava. Kiva maku!
Dermosil sensitive huulibalsami: hajustamaton huulibalsami, tämä oli kyllä kiva. Tämä toimi talvella kuiville huulilleni hyvin, voisin ostaa uudestaan.
Essencen eyeshadow base: ihan hyvä silmämeikinpohjustaja, tässä on rusehtava pohjaväri joten peittää hyvin. Ei aina pysynyt iltaan asti nättinä, riippui vähän siitä miten paljon hikoili jne.


Oliko joukossa jotain tuttuja tuotteita? Joukossa oli kyllä paljon hyviä tuotteita tällä kertaa, ja sellaisia tuotteita joita todellakin suosittelen kaikille.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita, ei kovin montaa tuttua mutta uusista tuotteista onkin just kiva lukea mielipiteitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun loppuneissa tuotteissa on yleensä aika paljon "budjettiystävällisiä" tuotteita, eli esim just dermosiliä jotka ovat hinta-laatu suhteeltaan loistavia.

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)