8. kesäkuuta 2018

Bettebox kesäkuu

Kävin kirjaimellisesti tunti sitten hakemassa boxin, avasin boxin, hämmästelin sisältöä ja tulin heti kirjoittamaan postausta teille. Ja voitteko uskoa, tällä kertaa en ollut PETTYNYT sisältöön! Go Bettebox, olette ehkä ansainneet pienet aploodit hyvän sisällön ansiosta *tapu tapu*

bettebox kesäkuu

Tämä boxi sisälsi niin monta tuotetta ja näytettä, että ihan hämmästyin. Boxi oli PAINAVA! 9 tuotetta ja 2 näytepussia. WAU!!


1

XZ omena hiushuuhde tuoksui raikkaalta, ja aika jännä konsepti tuotteessa? Käytetään joko hoitoaineen sijaan, tai sitten hoitoaineen jälkeen tehokosteuttamaan hiuksia. Kokeilen mielelläni, en ollut kuullutkaan tällaisesta tuotteesta!
Rexona orchid fresh suihkugeeli oli todella raikas, tämä pääsee heti illalla kokeiluun!
Biozell kuivashampoota olen aikaisemmin kokeillut, eikä se ole mielestäni yhtä hyvä kuin esim Batiste. Mutta tämä matkakoko on just hyvä nyt kun tässä kuussa on 2 työmatkaa ja ensi kuussa lomailen vanhempieni mökill.
Dove dödö, raikas tuoksu ja kokeilen mielelläni, koska en ole vuosiin käyttänyt Doven dödöjä. Käytin näitä teini-ikäisenä, mutta jostain syystä ei ole tullut käytettyä viime aikoina. Kiva tuote boxissa!

2

Rakastan matkakokoisia naamarasvapurkkeja, nämä on niin kätsyt ottaa mukaan reissuun. Nämä pääsevät mukaan työmatkoille ja mökille... :)
Vichy päivävoide on entuudestaan tuttu tuote, ja tykkään kaiken kaikkiaan tosi paljon Vichyn voiteista ja tuotteista. Pääsee käyttöön heti ensi viikolla.
Lumene tehokosteuttava voide on uusi tuttavuus, sopisi luultavasti hyvin yövoiteeksi nyt kesällä?
Lumene natural perfection CC cream on pieni näyte vaan, mutta testaan todella innolla! Käytän Lumenen normi CC-voidetta, joten kiva vertailla onko tämä lähellekään yhtä hyvä tuote  - tai jos tästä tulee peräti uusi lemppari.

3

Sitten tuli pari näytepussukkaa.
Loreal smooth sugars kasvojen kuorinta-aine, sopii sekä kasvoille että huulille. Tästä pussukasta riittää luultavasti useampaan käyttökertaan, mikä on hyvä asia. Kokeilen tätä heti illalla.
Lumenen Kaunis-sarjan tuotteiden näytteitä, näistä riittää varmaan yhteen käyttökertaan.
Garnier after sun kangasnaamio on uutuustuote ja aika jännä sellainen! Tämän otan mukaan kesälomallani kun menen vanhempieni mökille ja toivottavasti pystyn siellä ottamaan aurinkoa oikein kunnolla - silloin tämä naamio tulee tarpeeseen ;D
Kocostar tropical silmänympärysnaamio on uusi tuttavuus, en ole aikaisemmin kokeillut merkiltä mitään tuotteita vaikka olenkin paljon kehuja kuullut. Testaan innolla, saa nähdä onko näistä apua kuiville silmänalusilleni.

HUH, siinä oli kaikki tuotteet tämän kuun boxissa! Nyt innolla lueskelen muiden boxien sisältöä, en tiedä ollenkaan oliko vaihtelevuutta boxien sisällöissä ja oliko taas eroavaisuuksia pitkäaikaistilaajien sisällössä. Mitä mieltä olitte tämän kuun tuotteista?

2 kommenttia:

 1. https://charmingnails.blogspot.com/2018/06/kesakuun-bette-box.html

  Tuossapa mun mielipiteet :) Kiva että tuli sullekin mieluinen boksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. postauksesi luinkin (tai noh, luen joka kerta :D) heti kun julkaisit sen. Tämä oli kyllä ensimmäinen mieluinen boksi, katsotaan ensi kuussa mitä boksista paljastuu taas! :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)