3. helmikuuta 2018

Tammikuun loppuneet tuotteet

Vuoden 2018 ensimmäinen kuukausi on ohi ja tsiiiisus miten pitkä kuukausi se tuntui olevan! Tammikuu oli aika kiireinen ja töissä melko paljon stressiä. Toivotaan, että helmikuusta tulee vähän rennompi!

Tässä kuussa loppui kivoja tuotteita, ei juurikaan pettymyksiä. Määrä on maltillinen, olen ihan tyytyväinen lopputulokseen.

1

Bomb cosmetics Body Buff: oi nammm mikä tuoksu! Tämä oli todella paksu vartalovoi, ihanan tuoksuinen ja kuivan ihoni pelastus tänä talvena. Kesällä tämä on tottakai aivan liian tuhtia tavaraa, mutta talvella ihoni suorastaan rakasti tätä tuotetta. Minulla on uusi tuote jo odottamassa korkkaamista.
Dermosil Fresh Deo Roll-On: ihan ok tuoksu, mutta ei toiminut kovin hyvin. En osta uudestaan.
Maria Nila Repair Shampoo: lempparishampooni! Rakastan tuotteen tuoksua. Tekee hiuksista todella pehmeät, pesee hyvin kuivattamatta hiuksia tai päänahkaa. Uusi pullo odottaa käyttöönottoa, ostan tätä uudestaan ja uudestaan.

2

Dermosil Kasvovesi: en tykännyt tämän tuoksusta, vaikka muuten oli ihan kelpo tuote. En osta uudelleen.
Dermosil Mineraalipuuteri: ties kuinka mones tuote menossa... tämä on HG-tuotteeni, enkä ole aikeissa vaihtaa muuhun tuotteeseen. Uusi on jo käytössä, ofc
Dermosil Nature puhdistusgeeli: tykkäsin tuotteen raikkaasta tuoksusta. Hyvä puhdistusteho, vaikka naama ei natisut kuivuudesta käytön jälkeen. Voisin ostaa uudestaan.

3

L'Occitane Shampoo 5 essential oils: Ihana tuoksu, teki hiuksista pehmeät. Jos hiuksissa oli esim kuivashampoota, niin tää ei oikein tahtonut puhdistaa kaikkia kuivashampoojämiä pois. Eli välillä joutui tekee tuplapesun, mikä ei ole mieluista puuhaa. En ole varma ostanko uudestaan.
L'Occitane Cherry Blossom suihkugeeli: IHANA tuoksu, rakastan tätä tuoksua! Ostan uudelleen, for sure.
L'Occitane Essential Water Immortelle: käytin tätä kasvovetenä ja tämä olikin mukana aina kun olin reissussa. Minikokoiset tuotteet ovat siitä kyllä todella käteviä. Mutta niin, itse aine ei ollut tuoksultaan mieluisa enkä osta tätä täysikokoisena.

4

Sephora meikkivoide: tässä oli niin vähän tuotetta näytteessä, että en saanut koko naamaa peittävää lopputulosta. Sävykään ei ollut ihan nappivalinta. En osta kuitenkaan täysikokoisena, oli aika heikosti peittävä meikkivoide.
Dermosil Nature kanerva kasvoseerumi: ihan kiva tuoksu, en näin pienen näytteen perusteella osaa sanoa oliko hyvä vai huono tuote.
Dermosil kosteuttava shampoo ja hoitoaine: eivät vakuuttaneet minua, hiukset eivät tuntuneet pehmeiltä käytön jälkeen.
Dermosil Winter facecream: TOSI tuhtia tavaraa, hyvä tuote kuivalle iholle. Voisin ostaa täysikokoisena.
Dermosil kaurahoitoaine: tämä löytyi Sokos hotel Vantaan hotellihuoneesta kun olin yötä siellä työmatkalla. Tuoksu oli ihana, ihan hyvä tuote. Tuskin ostan täysikokoisena kuitenkaan.

Näin, nyt on tammikuu virallisesti pulkassa, kun on saanut loppuneet tuotteet -postauksen kirjoitettua haha :) Ulkona on hieno ja rapsakka talvikeli, -13 astetta ja aurinko paistaa. Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiva när du har så mycke Dermosil <3 roligt o få läsa såna recensioner tycker jag!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jaa, jag märkte att jag hade använt ganska mycket dermosils produkter. Men jag beställer från dermosil typ varannan månad och jag tycker om att testa deras nyheter. De är billiga och oftast bra produkter, så liksom why not :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)