12. helmikuuta 2018

piCture pOlish -kokoelmani

piCture pOlish -kokoelmani on kasvanut tyyliin 300 % vuoden aikana. Nykyään omistan 15 PP-lakkaa, ja jokainen on erittäin uniikki yksilö kokoelmassani. PP-lakkoja yhdistää aina hyvä laatu ja koostumus, sekä yksilöllisyys.

picture polish alice freyas cats darcy haven

Se miksi PP-lakoista pidän myös on se, että pullon etupuolella näkyy aina kyseisen lakan nimi ja joku kiva mietelause tms.
Alicesta olen jauhanut niiiiiiiin paljon blogissani. Aina kun se on kynsillläni, ajattelen vaan miten KAUNIS se on. Pullossa se saattaa näyttää melko vaatimattomalta, mutta odotappas vaan kun se pääsee kynsille ... Se on jotenkin niin intensiivinen sininen - todella uniikki kertakaikkiaan. Tarkempia kuvia Alicesta löytyy esimerkiksi tässä ja tässä postauksessa.
Freya's cats on yksi vanhimpia PP-lakkoja, mutta minun kokoelmassani yksi uusimmista. Tämä on kynsillä vähän vaaleampi kuin mitä pullosta olettaisi.
Darcy on ihana. Musta hololakka, niin paras!
Haven on hyvä peruslakka jokaisen kokoelmassa. Tämän päälle on hyvä tehdä muita, näyttävämpiä koristeluita. Kesällä tein tällaiset paratiisisaarikynnet, jolloin haven oli hyvä pohja. Tämän koostumus on vähän hankalampi kuin normaalisti PP-lakkojen koostumus on: ensimmäinen kerros on laikukas eikä kovin pigmenttinen.

picture poish dandelion summer arabian autumn

Vaikka ulkona on noin 30 cm lunta, olen jo ihan kevätfiiliksissä. En malta odottaa, että pääsee käyttämään vaaleita, hempeitä, kevätlakkoja!
Dandelion on yksi lemppari PP-lakoistani. Se on niiiin hempeä ja kaunis. Tästä postauksesta löytyy swatchit.
Summerista tuli viime kesänä uudistettu versio. Minulla on tämä vanha versio, koska se on enemmän omaan makuuni. Tykkään niistä PP-lakoista, joissa on erikokoisia glittereitä ja holohileitä. Tämä lakka on niin uskomattoman kaunis rusketuneen ihon kaveriksi! Tämän päälle on aika vaikeaa keksiä koristeluita, mutta ehkä se onkin lakan paras ominaisuus ettei se edes yksinkertaiseti muuta koristelua kaipaakaan! :)
Arabian on minulle joululakka. En vaan osaa käyttää punaisia lakkoja muina vuodenaikoina!
Autumn... voi että autumn. Hyvin intensiivinen oranssi hololakka, joka suorastaan huokuu SYKSYÄ. Tein syksyllä todella kauniit ruskakynnet, joissa autumn pääsi oikeuksiinsa.


picture polish ornate nouveau wine

Jaaaaa loput kokoelmastani ovatkin violetteja lakkoja, koska se tunnetusti on lempparivärini kröhöm. PP julkaisee ahkerasti uusia violetin sävyisiä lakkoja, mikä on tosi kiva juttu tällaiselle lilafanille!
Ornate on niin älyttömän kaunis. Tämä on taas yksi niistä tyypillisistä PP-lakoista, joissa on sekä isoja että pieniä glittereitä. Lilan ja kultaisen yhdistelmä on loistava!
Nouveau on PPn uusimpia lakkoja.Tätä en ole vielä ehtinyt kokeilla koristelujen kera, joten minulla ei ole kuvia esitellä tästä. Tämän postauksen myötä minulla on kokeiltavan paljon unohdettuja lakkoja, joilla haluan pikimiten lakkailla haha. Nouveau pääsee sille listalle myös... :)
Wine on myös PPn uusimmasta kokoelmasta. Oh tsiisus, rakastan viiniä ja rakastan tätä lakkaa.

picture polish tasha lizzie orchid allure

Loppukevennyksenä PPn vaaleimmat violetit lakat. Nämä taitavat kuulua kaikki lemppareihini, jostain syystä ... :)
Tasha, joka menee vähän samaan kastiin kuin haven, eli toimii loistavasti muiden koristeluiden alla pohjavärinä. Tässä postauksessa on swatch-kuvat lakasta, ja ihanan kesäiset kuvat... oi kun tuli ikävä rusketusta ja aurinkoa! Tasha on vaalea, mutta siinä on kuitenkin pigmenttiä - peittää jo kahdella kerroksella.
Lizziessä on aika vahva holo, ja se säihkyy oikein kunnolla. Tästä postauksesta voi tsekata holoefektin!
Orchid on vähän unohtunut lakka, mutta selattuani taas vanhoja postauksiani muistin taas, että tsiisus miten kaunis lakka! Tästä postauksesta löydät swatch-kuvat. Oiiiiiispa jo kevät, haluan lakata tällä(kin) :)
Allure on aika jännä lakka, jotenkin minun on vaikea sanoa onko tämä keväinen, kesäinen vai syksyinen lakka. Löysin arkistostani syksyiset kuvat alluresta.

Huomaa kyllä, että omistaa ihan liian ison lakkakokoelman, kun välillä ihan unohtaa mitä lakkoja omistaa. Sitten muistuu taas mieleen että ainiin, omistan tuon ja tuon ja tuon, ja yhtäkkiä haluaakin lakata kaikilla yhtä aikaa haha.

Mitä teille kuuluu? Meillä on sairastanut koko perhe flunssaa ja olen vieläkin kipeä. Hitto kun tämä ei tunnu lähtevän ikinä pois!

4 kommenttia:

 1. Oo mikä kokoelma. Aika monet sellaisia sävyjä joita voisin koteuttaa, jos olisin kynsilakan tarvetta. Tänne kuuluu hyvää, tän kuun olen vihdoin saanut olla flunssavapaa, mutta melkein kuukausi siihen meni, kun sairastuin jouluna. :( Joten paranemista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kauheen sitkeitä flunssia ollut liikenteessä! Täällä on sairasteltu yli viikko ja nyt vasta olo on siedettävä... ugh, on rankkaa olla flunssassa :(

   Poista
 2. Alla PP är såå fiina men speciellt tycker jag om dom lila och den där arabian! (hjärtögon) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaaa, alla lila lacken är såå fina från PP! Arabian är också otroligt vacker :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)