1. tammikuuta 2018

Kippis uudelle vuodelle

Hei! Hyvää Uutta Vuotta 2018! Joulukuu meni niin nopeasti, etten ehtinyt joulukynsiä edes tekemään. Lakkasin kynsiä muutamia kertoja ja joka kerta yksiväriset kynnet vaan... Joulukuussa oli niin paljon menoja - tuntuu etten ehtinyt valmistautua edes jouluaattoa varten. Noh, nyt on jo vuosi 2018 ja odotan tätä vuotta niin innolla!  Skåååål!

1

Minut ylennettiin ja saan uusia haasteita työssäni. Minusta tuntuu, että todellakin olen löytänyt sellaisen työn, jossa olen hyvä ja josta tykkään oikeasti. Työntekohan on suuri osa elämääni, ja siksi minusta tuntuu niin hirveen hyvältä, että olen näin kivassa työssä. Muutoin normaali arki jatkaa rullaamista miehen ja pojan kanssa, ihanaa!

3

Bff:ni kävi avomiehensä kanssa Tallinnassa ja toi minulle tuliaiseksi Orlyn Gossip Girl -glitterpommin! Huhhuh, tällä kynsilakalla sai kyllä aikamoiset UV-kynnet loihdittua  :)
Omistan vaan yhden mustan lakan, Orly Liquid Vinyl, ja se on mielestäni aivan huippu musta lakka! Peittää ja levittyy täydellisesti yhdellä kerroksella.


2

Blogi jatkaa normaalia, epäsäännöllistä elämäänsä :) Parhaani mukaan lakkailen kynsiäni ja yritän keksiä muutakin sisältöä! Kuvaaminen onnistuu ainoastaan viikonloppuisin, koska päivätyöni ansiosta olen töissä juuri valoisaan aikaan :'D Palaamme pian asiaan joulukuun loppuneiden tuotteiden kanssa, nähdään pian!

6 kommenttia:

 1. Upeat kynnet ja onnea ylennyksestä!

  VastaaPoista
 2. Wau, paljon onnea ylennyksen johdosta! <3 Kynnet on toden totta uuteen vuoteen sopivat - upeat glitterpommit!

  Hyvää uutta vuotta Daniela <3

  VastaaPoista
 3. Todella komeat vuoden vaihteen kynnet!! <3
  Onnittelut täältäkin työhommien johdosta ja onnea myös alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)