7. tammikuuta 2018

Joulukuun loppuneet tuotteet

Minusta tuntuu, että viime kuukausina olen kuluttanut loppuun hyvin vähän tuotteita. Joulukuussakaan ei loppunut kuin alle 10 tuotetta... Olemme eläneet jo viikon tammikuuta, eikä minulla ole vielä yhtäkään tuotetta loppunut - saa nähdä mitä seuraavassa katsauksessa saan esiteltyä :D

2

Essencen fresh & fit -meikkivoide ei ole käytetty loppuun, mutta minun oli valitettavasti pakko hankkiutua eroon siitä. Se ei sopinut iholleni ollenkaan. Sävy oli siis täydellinen, mutta kaikki muut meikkivoiteen ominaisuudet pilasivat sen. Ensinnäkin se kuivatti ja tukki ihohuokoseni. Sain jotain ihme ihottumaa suun ympärille, kun käytin tätä. Ikinä minkään muun tuotteen kanssa ei ole käynyt vastaavaa! Kun pesin meikit iltaisin, ihoni oli punainen ja todella epäfreessin näköinen - ihohuokoset ihan tukkiutuneen näköiset. Meikkivoide ei pysynyt siistin näköisenä kovin pitkään. Halusin tykätä tästä, koska on halpa meikkivoide, mutta valitettavasti tämä ei sopinut minulle lainkaan.
NYXin wonderstickistä käytin kokonaan loppuun contour-puolen, se oli loistava! Tykkään todella paljon voidemaisesta varjostuksesta. Korostuspuoli jäi käyttämättä, koska se oli ilman shimmeriä eikä sitä voinut käyttää esim peitevoiteena (eli oli ihan turha).
Maybelline Lash sensational -ripsiväri oli tosi hyvä! Erotteli ja pidensi ripsiä. Ostan uudelleen.
Essencen lash princess -ripsiväri on jo ties kuinka mones putilo menossa. Tykkään ja ostan uudelleen ja uudelleen.
Dermosilin meikkimuna on ihan ok, halpa ja voisin ostaa uudelleen.
Vichy Skin sleep -yövoide on LEMPPARINI. Tämä kosteuttaa niiiiin tehokkaasti, aamulla kasvot hehkuvat ja iho on todella pehmeä. Talvisin aivan must-tuote, ainakin minulla. Ostan lisää!

1

Batisten kuivashampoosta ei varmaan paljoo tarvii kertoa? Luultavasti niin tuttu tuote jo, että BOoooooring :) Ostan uudelleen ja uudelleen, loistava hinta-laatu-suhteeltaan.
Freemanin kasvojen kuorintavoide kesti ikuisuuden. Alkoi jo hieman tökkimään, kun monta vuotta käyttänyt pelkästään tätä... Tuote oli kyllä hyvä, kiva tuoksu ja kuorivia osia oli sopivasti. Mutta ristus miten iso puteli kasvojen kuorintavoiteeksi...
Minulla on vielä muutama suihkugeeli käyttämättä L'Occitanen vuoden 2016 joulukalenterista. Nyt sain käytettyä loppuun Jasmin & bergamoten tuoksuisen suihkugeelin ja Mmmmhmm ihana tuoksu! Tuntui todella luksukselta käyttää tätä. Voisin ostaa täysikokoisena, jos joskus raaskisin käyttää niin paljon rahaa suihkugeeliin.
Samaisesta kalenterista loppui myös Cherry blossom shimmering lotion. En kyllä huomannut ollenkaan shimmeriä tässä vartalovoiteessa. Tuoksu on superihana, ai että tykkäsin! Haluaisin tätä lisää.

Minua kyllä harmittaa todella paljon, miten huono essencen meikkivoide oli! Olen kokeillut kahta eri meikkivoidetta essenceltä eikä kumpikaan ole ollut hyvä. Taidan pysyä essencen ripsareissa ja kynsilakoissa, ne ovat hyviä ainakin :)

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)