14. marraskuuta 2017

Ristus miten pimmeetä

Kiva kun on normi toimistotyö, ma-pe kl 8-16. Ei ehdi kuvaamaan kun ulkona on valoisaa! On pimeetä kun lähden töihin, on pimeetä kun saavun töistä. Voin kertoa, että ei paljoo bloggailla ilman kuvia haha.

20171106_092040

Oikeastaan en ehdi/jaksa lakkailla kynsiäni arkena, joten ei ole paljoo mistä ottaa kuvia haha. Mutta välillä kun tekisi mieli tehdä joku ex tempore -postaus, esim tehdä tuotearvostelu, niin täytyy odottaa viikonloppua että pääsee kuvaamaan tuotteita...

20171111_101022

Nykyään kun ehdin/jaksan lakata kynteni kerran viikossa, olen ihan eri tavalla keskittynyt lakkojeni laatuun. Ennen en osannut sanoa kestääkö lakka hyvin kynsillä viikon - koska lakkasin kynteni 1-2 päivän välein. Tämän kyseisen lakkauksen perusteella uskallan todellakin suositella molempia kynsilakkoja - kestivät aivan älyttömän hyvin kynsillä! Kyseessä on OPI Oy - another Polish Joke! ja CG Classic Camel.

Pitäisi varmaan investoida kunnon valaistukseen, jolloin pystyisi valokuvaamaan myös iltaisin :) Onko teillä jotain suosituksia mitä lamppuja tai muita ratkaisuja teillä on valokuvausongelmaan?

7 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoiset/pirteät kynnet <3

  Ei toivoakaan että kerkeisi kuvaamaan valoisaan aikaan :'D joskus olen napannut töihin kameran mukaan ja napannut pukkarin ikkunan äärellä kuvan/kuvat ;) Päivänvalolampun äärellä saa kanssa otettua paremmin kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3
   Tosiaan, tuo päivänvalolamppu kuulostaa tosi hyvältä idealta!

   Poista
 2. Oi miten nätit kynnet! ♥ Tuo CG:n Classic Camel näyttää ihanalta :)

  Mä käytän kuvauksessa paria eri lamppua, jotka ei tosiaan ole mitenkään kuvausvaloiksi suunniteltuja tai edes hankittuja. Toinen on siis tuommoinen suurennuslasillinen pöytävalo kirkkailla ledeillä, ja toinen ihan tavallinen kirkasvalolamppu jota käytetään heräämiseen talvisin :D Niillä oon kyllä pärjännyt hyvin, vaikka haaveissa olisikin ihan kunnon kuvauspiste siihen tarkoitetuilla valaisimilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CGn Classic Camel on yksi lempparilakkojani! Se on ihanan neutraali ja sivistynyt haha :)
   En ole koskaan edes ajatellut, etä kirkasvalolamppu sopisi kuvaamiseen! Täytyy katsoa mistä saisi halvalla sellaisen ostettua niin voisi kokeilla :) Kiitti vinkistä!

   Poista
 3. Verkligen fina naglar och speciellt det där CG lacket! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)