19. marraskuuta 2017

Hempeät lilat

Mistä tietää, että kynsilakkakokoelma on liian iso? Kun ostat vahingossa sellaisen kynsilakan, jonka jo omistat...

1

Ostin Cesarsshopin varjomessuilta hempeän lilan lakan, OPI Show Us Your Tips! (täysikokoisena). Kun sitten olin aloittamassa lakkaamista aloin pohtimaan, miksi tämä lakka näyttää niin tutulta? Noh, minullahan oli siitä jo minikokoinen lakka!


2

Samaisilta varjomessuilta ostin uusia MILVin siirtokuvia. Minulla on hieman ristiriitaiset fiilikset näistä kokokynnen peittävistä kuvista. En oikein osaa käyttää niitä, ne on liian isot kynsilleni. Menee ihan hirveesti kuvaa hukkaan, ja yhdessä arkissa on vaan n. 10 kuvaa. Ja asetteleminen kynnelle on haastavaa, kun niin iso osa kuviosta jää pois: asettele tarkkaan, jotta saat just haluamasi kuvion kynnelle... Toisaalta taas kuviot ovat superkauniita ja et paljon muuta koristelua tarvii kynsille.
OPI Show Us Your Tips! on todella ohut koostumukseltaan. Siis ihan SUPERohut. Ensimmäisen kerran lakkasin kyseisellä kynsilakalla nyt. Leukani suorastaan loksahti auki kun lakkasin ensimmäisen kerroksen kynsille! Ensimmäisellä kerroksella kynnelle jäi oikeastaan vaan shimmeriä. Ajattelin, että nyt olen pulassa - tämä ei varmaan peitä edes 10. kerroksella.
Noh, jatkoin lakkaamista kerros kerrokselta. Kolmannella kerroksella lakka peitti kynnet kokonaan ja olin tyytyväinen tulokseen. Koska lakka on niin kovin ohutta, kerrokset kuivuivat erittäin nopeasti. Oikeastaan ei edes tuntunut pahalta lakata kolmea kerrosta, ei se ajallisesti vienyt kauemmin kuin kahden kerroksen creme-lakan lakkaaminen. Tämä on aivan upea ja ihanan söpö väri, tykkään kovasti!
Parissa kynnessä on liukuväri hopealla By The Light of the Moon.

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet, hempeät, mutta talviset. :)

  VastaaPoista
 2. On kauniit! Jonna kuvaili lakkausta hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Hahah, olin ilmeisesti seurannut tän kokoelman swatcheja niin tiiviisti julkaisuaikaan että kuvittelin mullakin olevan tämän ja ihmettelin miksi en ole käyttänyt.... No eihän mulla ole tätä, tai ole koskaan ollutkaan :D :D

  Ihana lakkaus joka tapauksessa! ♥♥ Pitänee pistää tämä kaveri ostoslistalle :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)