26. kesäkuuta 2017

Loppuneita tuotteita

Olen keräillyt muutaman kuukauden ajan loppuneita tuotteita. Tällä hetkellä on sen verran kiire, että en ehdi oikee hifistellä esim meikkien tai ihonhoidon kanssa - näin ollen loppuu ainoastaan niitä perus, jokapäiväisessä käytössä olevia tuotteita.

Mutta kiva esitellä joitakin lempparivakkarituotteitani, tästä on varmasti jollekin hyötyä :)

6

Vichy Ideal Body serum-milk on ihana tuote. Ohut koostumukseltaan, mutta superkosteuttava. Ihana tuoksu, imeytyy nopeasti. Ostan uudelleen!
Vichyn anti-perspirantti oli pettymys. Tämä lupaa pitää 48h sekä hidastaa kainalokarvojen kasvua. Karvojen kasvua se yllättäen kyllä hidastaa, mutta hikeä se ei pidä ollenkaan. Hyh, mikä lemu oli esim salin jälkeen. En osta uudelleen - tehoton ja kallis.
Sen sijaan Garnier mineralin UltraDry dödö oli ihan hyvä. Tässä on kiva tuoksu. Kyllä se 24 h pitää hien poissa sanoisin. Olen käyttänyt monta samanlaista dödöä, ja uusi on jo korkattu. Ostan jatkossakin.

5

Lemppari CC-voiteeni on Lumenelta. Tässä on ihan hyvä peittävyys. Sävy on just täydellinen minulle. Uusi jo käytössä, ostan uudelleen ja uudelleen.
L'Occitanen joulukalenterista tuli ultra rich kasvovoide. Tämä sopi talvella yövoiteeksi. Ihan kiva tuote, en välttämättä kuitenkaan ostaisi uudestaan.

4

L'Occitanen joulukalenterista tuli myös jalkavoide. Tässä on ihana tuoksu! Se oli yllättävän ohut koostumukseltaan, ei se mitenkään superkosteuttava ollut. En ostaisi uudestaan kalliin hinnan takia, koska markkinoilta löytyy parempia ja halvempia.
Lempparikäsivoiteeni on L'Occitanen 20 % sheavoita sisältävä käsivoide kuivalle iholle. Superihana tuoksu, ihana koostumus, kosteuttaa hyvin yms. Ostan lisää.
Dermosil saksanpähkinätuoksuinen käsikuorinta on ihan ok. Tämä on jo toinen käyttämäni putelo, alan kyllästyä. En enää ostaisi uudestaan.

3

En enää muista miltä merkiltä tämä meikkimuna on... Ostin sen Citymarketista viime vuonna muistaakseni. Tämä oli todella huono. Ihan liian kova ja jotenkin tiheä. Ei levittänyt meikkivoidetta nätisti. En osta uudestaan.
Dermosil Exfoliating socks on tuttu tuote entuudestaan. Oliko tämä jo peräti kolmas käyttämäni sukkapari. Tykkään todella paljon, tämä on todella tehokas! Ostan uudestaan.

2

L'Occitanen joulukalenterista tuli 30 ml kasvovesi, joka sisältää sheaa. Aivan superihana tuote! Mieto ja miellyttävä tuoksu, jotenkin ihanan pehmeä. Ostan uudelleen, jos joskus saan käytettyä kaikki edelliset kasvoveteni loppuun :'D
Saman merkin puhdistusöljy on uusi Holy Grail -tuotteeni. Aivan loistava meikinpoistaja! Tekee ihosta myös todella pehmeän. Ostan uudelleen.
Dermosil Facial Toning Lotion oli ärsyttävä tuote. Tuoksu oli ihan ok, mutta koostumus... en tullut toimeen koostumuksen kanssa. Se oli siis emulsiomaista, eli hieman paksumpaa - ei niinkuin kasvoVESI. Kun tätä laittoi vanulapulle, se joko imeytyi ihan liian nopeasti vanuun tai sitten jos mäiskit sitä naamalle liian äkkiä niin sitä vaan roiskui joka paikkaan ja valui ja HUOH miten rasittava. En osta uudestaan.

1

Vähän hiustuotteitakin välillä. Matrixin shampoo värjätyille hiuksille oli ihan kiva. Tässä on aika tyypillinen kampaamotuoksu. Voisin ostaa uudestaan.
High color colour mask, lilalle tukalle, oli tosi kiva! Tämä antoi täydellisen, kylmän sävyisen violettisävyn hiuksille. Samalla se tuntui myös hoitavalta. En yhtään tiedä mistä tätä pystyy ostamaan. Sain tämän kauan sitten mieheni serkulta.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Samoja lempparituotteita? :)

2 kommenttia:

  1. L'Occitanen 20 % sheavoita sisältävä käsivoide - mun ikuinen lempparini! En ees halua laske monta tuubia oon käyttänyt :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)