4. kesäkuuta 2017

Ekat kesäkynnet

Oho, on jo kesäkuu! Ja nyt vasta olen tehnyt ensimmäiset kesäkynnet. Eikä nytkään oikein ollut kesäfiilis - mutta uhrauduin kuitenkin. Haha no ei, halusin jotain pirteää kynsille kauhean flunssan jälkeen (tai olen vieläkin kipeä, mutta hieman pirteämpi)

ekat kesäkynnet 1

Hyödynsin kuvausrekvisiittana hienon liljan, jonka sain valmistujaispäivänäni. Kiva aina välillä käyttää jotain hienoa erikoisrekvisiittaa.

2

Aksenttikynsillä on OPI You're so Flippy Floppy. Ihana keltainen tekstuurilakka. Hyvään peittävyyteen riittää 2-3 kerrosta. Hyvä koostumus ja sillee - ei moitittavaa.
Muilla kynsillä on sitten China Glaze Grass is Lemon greener. Muutama vuosi vanha lakka, mutta vieläkin yksi lemppariväreistäni. Huom lemppariVÄRI, ei lakka. Koska koostumus on aika huono! Hankala levittää. Parhaimman tuloksen saan silloin, kun otan todella reilun annoksen lakkaa kynnelle ja äkkiä vaan sivelen ympäri kynttä. Siinä ei paljoo aikaa vietetä tarkasti varoen kynsinauhoja...

ekat kesäkynnet 2

Sain Born Pretty Storelta testiin muutamia kynsituotteita. Ensimmäisenä testiin pääsivät pyöreät glitterit.

born pretty store nail decorations

Purkissa on erivärisiä glittereitä. Nämä ovat melko isokokoisia, oletin että ovat ohuempia. Lopputulos ei ole niin siisti kuin odotin.

Otin testiin myös kynsinauhaöljyn. Olen todella huono käyttämään kynsinauhaöljyjä, koska en tykkää siitä öljyisestä tunteesta ja sitten sotken joka paikan ja huoh.

cuticle oil born pretty store

Valitsin persikantuoksuisen. Tässä on hyvä tuo sivellinosa, sillä saa helposti levitettyä kynsinauhoille öljyä. Tämä ei tuoksu voimakkaasti persikalle (tai ei ainakaan tukkoisella nenällä :D). Olen huomannut, että kynsinauhaöljyt usein tuoksuvat supervahvasti ja supermakealle - vielä yksi syy miksi en tykkää käyttää kynsinauhaöljyä.


Alla olevalla koodilla saatte 10% alennusta ostoksistanne BornPrettyStoressa :)


XIL91

4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, tuo Chinan lakka on törkeän herkullisen värinen. Harmi jos on huono lakattava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo lakka kaljuuntuu tosi herkästi, sen takia hieman rasittava käyttää. Onneksi toinen kerros peittää virheet :)

   Poista
 2. Ihanat! Mulle tuli mieleen noista joku syötävä, mutta en nyt keksi että mikä. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)