9. lokakuuta 2016

Tekstuuria nysille

Lyhyille kynsille sopii todella hyvin tekstuurilakat. Lakat ovat tarpeeksi näyttäviä, joten puuttuvat koristelut eivät haittaa. Tai itse ainakin koen, että lyhyille kynsille on vaikeampi tehdä koristeluita. Johtunee siitä, että minulla on muutenkin niin pienet kynnet ja lyhyinä niissä ei ole mitään pinta-alaa koristella!

zoya nyx 

Oman kokemukseni mukaan Zoya PixieDustit ovat paksuja koostumukseltaan ja peittävät 1-2 kerroksella. Mutta löytyypä kokoelmistani yksi PixieDust, joka vaatii vähintään 3 kerrosta peittääkseen! Joten, kun nyt kerran on lyhyet kynnet ja pääsee helpommalla: NYXiä kynsille kun ei tarvitse huolehtia näkyykö kynsiraja. Laitoin 3 kerrosta lakkaa ja kyllähän se kolmannella kerroksella peitti nämä lyhyet kynnet. Pitkistä en olisi niin varman - vaatinee vielä neljännen kerroksen. Tämä myös tummenee kerros kerrokselta, eli neljällä kerroksella sävy olisi tummempi. Tässä on hirveesti pienenpientä glitteriä seassa, ja kynnet kimaltelee niiiiin nätisti.


zoya nyx 1 
Ohh, ette tiedä miten ihana lauantai oli! Taapero lähti mummilaan: hyvä että malttoi pukea edes ulkovaatteet päälle kun sillä oli niin kiire... Pari tuntia myöhemmin mies lähti pelaamaan salibandya toiselle paikkakunnalle - ja minä jäin kotiin! Ypöyksin! Huhhuh mitä luksusta. Illalla kävin katsomassa Bridget Jonesin uusimman elokuvan. Kotiin tultuani tein pizzaa minulle ja miehelle, ja vietettiin rauhallinen lapsivapaailta. Jaksaapahan taas tätä arkea :)

zoya nyx 2 
Miten tykkäätte koristella lyhyitä kynsiä? Oletteko nähneet uuden Bridget Jones's Baby- leffan jo?

1 kommentti:

  1. Ihanan kuuloinen "vapaapäivä" teillä, välillä pitääkin vähän rentoutua omissa oloissa :) Kynnet on ihanan säkenöivät, mutta vitsit pakko sanoa että sulla on ihan täydellisen mallinen kynsipeti kun lyhyemmätkin kynnet näyttää sulla aina niin pitkiltä! ♥

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)