28. lokakuuta 2016

Darcy on ihan tillyn tallyn

Huoh, nämä kynnet sopivat juuri tällä hetkellä mielialaani....

1

Musta on synkkä kuin mielialani. Sain sähköpostia tänään, että en päässyt hakemaani työhön. Työ, jonka todella uskoin olevan täydellinen minulle (ja niin uskoi myös lähipiirikin!). Ja tänään sattui kaikkea muutakin ärsyttävää: autonrengas RÄJÄHTI matkalla kaupasta kotiin. Eikä siinä vielä kaikki... Minun piti alkaa tekeen ruokaa ja kun napsautin hellan päälle, niin sulake paloi. Noh, laitettiin uusi sulake ja NAPS hella päälle --> sulake paloi. Noh, mies sitten onneksi on sähkömies niin korjasi käden käänteessä hellamme. Mutta siinä vaiheessa kyllä mietin, että voehan helevetti mikä paeva!

2

Noh, pari tuntia itkin kaikkea pashaa mitä oli tapahtunut päivän aikana. Sitten muutuin optimistisemmaksi, eli muutuin enemmänkin tuohon hopeisen tekstuurilakan suuntaan. Aloin nähdä asioita kirkkaampana: minulla on vielä mahdollisuus löytää Se Unelmatyö. Ehkä tämä ei ollutkaan minulle tarkoitettu vaikka niin aluksi luulin. Keskityn nyt suorittamaan opinnot loppuun kaikessa rauhassa, ja aloitan sitten vasta työnhaun.

3

Kynsillä piCture pOlish darcy ja Zoya Tilly. (eiks ollukki hauska otsikko?)
Otin vähän vertailukuvia muista tummista lakoistani. Ekassa ylemmässä kuvassa on darcy verrattuna Essien Haute Tubiin. Haute Tub ei ole hololakka, toisin ku darcy. Mutta ehdottomasti koen, että tarvitsen kaksi näin synkkää lakkaa.

5

Sitten darcy ja Frock n' roll. Frock n' roll ei ole pohjaväriltään ihan musta, ja siinä on reilusti eriväristä shimmeriä seassa. Mutta tumma lakka kuitenkin, tumma kuin sieeeeeeeeeeeeeeeeeluni muahahaha.
Huoh, kaikki muistuttaa minua nyt huonoista uutisista ja meinaan vaipua siihen huonoon mielialaan kokoajan! Noh, viikonloppu edessä ja ei mitään must-do juttuja listalla. Meinaan ottaa taukoa opparin kirjoittamisesta viikonlopun ajaksi, ja vaan nauttia perheeni seurasta.

4 kommenttia:

 1. Harmi että hyvänkuuloinen työpaikka meni sivu suun! :( Mutta varmasti vielä tulee muita hyviä vastaan paremman onnen kera.
  Kivat lakat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... kyllä harmitti mut nyt oon päässyt asiasta yli :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)