25. kesäkuuta 2016

Juhannus2016

Juhannus ei ole koskaan ollut minulle kovin tärkeä juhla. Siitä lähtien kun olen 18 vuotta täyttänyt ja joka kesä tehnyt töitä, olen jokaisen juhannuksen viettänyt töissä (Y). Ennen sitä vietimme perheeni kanssa mökillä juhannuksen rauhallisesti. Joten ei ole koskaan ollut minulle kovinkaan erikoinen juhla! Mutta onhan se kiva tehdä sen mukaan kuitenkin erikoiset kynnet. Tällä kertaa kysyin työkaveriltani ideoita ja toteutin hänen suunnitelmansa: kokko ja kala.

juhannus 3

Mielestäni ihan kivasti onnistuivat! Kalat ovat decaleita, sinisellä liukuväripohjalla. Kokko on keltaisella pohjalla, jonka päälle kuivamarmorointitekniikalla vedetty PP:n autumn-lakkaa.

juhannus 1

Vasemmalta oikealle: ButterLondon Cheeky Chops, piCture pOlish autumn, Color Club Hot Couture, China Glaze Fairy Dust, Maybelline Ceramic Blue, Essie Lapiz of Luxury, Rimmel Sky High.

juhannus 2

Fairy Dustia laitoin kalakynsiin ja Hot Couturea muihin. Hot couture on sen verran vanha lakka, että se ei enää kovin hyvältä näytä kynsillä: paksu koostumus ja lohkesi kynsiltä parissa päivässä. Taitaa olla mennyttä kamaa, toisin kuin tämä Dermosilin seniorilakka. Kuvissa Fairy Dustikin näyttää hieman ärsyttävältä, ihan kuin se olisi kuplinut hirveesti. Nyt kun tunnustelin kynsiäni tarkemmin, niin tosiaan nimettömässä se FD on kuplinut :O Höh...

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)