3. syyskuuta 2014

Hups, talviset kynnet

Nojoo, ei ollut ihan tarkoitus tehdä näin talviset kynnet... Värimaailma vain loppujen lopuksi toi tulevan talven mieleen ja akryylimaaleilla tehty kuvio näyttää niin epämääräiseltä ettei siitä saa selvää onko se lehti (tarkoitus oli) vai lumihiutale (tai joku muu lumiklöntti).

t1

Kuitenkin nämä kynnet saivat kehuja uudelta luokkakaveriltani! Hän kehui, että onpas hienot kynnet ja kertoi että hän ei osaa koristella kynsiään mitenkään hienosti. Tuntuu aina niin hassulta kuulla kehuja kynsistä, jotka ovat omasta mielestä ihan epäonnistuneet. Mutta tottakai kehut aina lämmittävät mieltä!

t2

Ehdottomasti yksi upeimmista lakoista kokoelmassani on tämä Orlyn Sweet Peacock. Yksinäänkin todella näyttävä, ehkä tässä tapauksessa olisi ollut kaikista paras pitää se yksivärisenä eikä pilata koristeluilla. Laadultaan myös erinomainen, jopa yhdellä huolellisella kerroksella voi saada hyvän lopputuloksen. Ei uskoisi, että tämä lakka on ostettu Tuurista hintaan 3€! Ehkä paras ostos ikinä.

8 kommenttia:

 1. Ompas todella mageen värinen toi lakka!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit, tulikin ihan talvifiilis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks sentään "vaan" talvifiilis, eikä ihan vielä joulufiilis... :D Punainen ja valkoinen yhdistelmä ois voinut tuoda mieleen joulun haha

   Poista
 3. Mulle tulee mieleen jotenkin kesä, vesi ja jotkut lumpeenkukat. :D Tosi kivat, ja varmaan helpotkin tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, lumpeenkukat eivät ole kaukana tosiaan! Oispa se tullut mieleeni ennenkuin kirjoitin tuon otsikon hahah. Helppo toteutustapa kylläkin, oon aika monta kertaa aikaisemminki tehny tällaset kynnet... :D

   Poista
 4. Todella ihanan värinen lakka! :D Tykkään myös kynsistä ja kieltämättä mieleen tulee lumikinokset ja myös hiljalleen taivaalta satava uusi lumi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohh, tätä kommenttia lukiessa tuli ihan ikävä talvea ja lunta! Kiitos kommentistasi!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)