9. syyskuuta 2014

Kaverille kynnet

Kun alkukesästä muutin uudelle paikkakunnalle mietin, että kenenköhän kynsiä saan nyt alkaa lakkailee (muita kuin omiani). Noh, kyllähän täällä riittää "asiakkaita"! Oma äitini saa aina manikyyrin kun käy kyläilemässä, poikaystävän äitikin haluaa aina erikoistilaisuuksia varten vähän koristeluja ja viimeisin "asiakkaani" oli kesällä saatu uusi, hyvä ystävä Henna.

Henna sitten yksi ilta ilmoitti, että hän on lähdössä paikallisille festareille (vai mitkä lie kyläjuhlat). Henna myös heti ilmoitti, että kynsien pitää olla rokkikynnet... Jäiks, oli ensimmäinen reaktioni, en mä mitään rokkikynsiä osaa tehdä! Mitä semmossiin laitetaan, mustaa lakkaa joo, mutta ei mulla mitään koristeluideoita oo!
Sitten kuitenkin loppujen lopuksi keksin aika hyvän idean rokkikynsille. En muistanut ottaa itse lakoista kuvia mutta kerron ne tässä samalla. Eli kynsille loihdittiin musta puolikuumanikyyri, jonka päällä OPI Gaining mole-mentum. Gaining mole-mentum on shard glitter-lakka, noin hienosti englanniksi sanottuna - mikä lie suomeksi. Aksenttikynsissä on Zoya Lux-tekstuurilakkaa.

hennan kynnet

Kuva otettu iPadilla, joten laatu on mitä on. Kuitenkin, Henna oli niiiiiin tyytyväinen lopputulokseen ja ihaili niitä paljon hahaha :') Kyllähän ne aika rokkikynnet ovat. Ensimmäiset rokkikynnet jotka olen tehnyt - hyvä minä!

5 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)