26. toukokuuta 2014

Pakettitulva...

No menin sitten tilaamaan ennen reissua muutaman jutun netistä... Vähän niinku lohduttamaan, että "Ei siellä Montenegrossa varmaan myydä mitään kosmetiikkaa". Oh, how wrong I was! Jos joku missasi vähän mistä nyt puhun, voit lukaista Montenegron tuliaisista.

China Glaze lakkakokoelmani näköjään kasvaa ja kasvaa vaan... Vähän lisää tuli tilattua CGta Mimaxilta, kun heillä oli aika kivat alennukset. Yksi China Glaze maksoi hieman alle 5 €.

paketti3

Vasemmalta oikealle: Put a bow on it, This one's for you ja Pizzazz. Oho, paljon glittereitä! Nyt tulee kyllä käyttöä Peel-offille...

Tein myös Dermosil-tilauksen. Pakko sanoa, että tykkään Dermosilin tuotteista ihan todella paljon! Ovat laadukkaita, ja hinta-laatu-suhde on hyvä. Tilaan samalla aina äidilleni, isoäideilleni ja yleensä myös kavereille (Milja-armaani on ihan koukussa Saksanpähkinä-käsivoiteeseen...)

paketti1

Oma osuuteni tällä kertaa oli aika maltillinen. Matta geelivoide kasvoille, bonus-pisteillä ostin käsi- ja kynsinauha peeling voiteen, mustan rajauskynä, luottotuotteeni mineraalipuuteri sävyssä Dark ja kabuki-sivellin.

Tuosta uudesta Kabuki-siveltimestä vielä vähän. Se on ihan erilainen kuin se aikaisempi sivellin, jota Dermosil myi! Otin vertailukuvan jopa.

paketti2

Aika iso kokoero. Tykkäsin tuosta vanhasta (oikealla puolella) joka on todella tiheäkarvainen, pieni sekä jämäkkä. Tuo uusi on ihan liian iso, karvat eivät ole yhtä tiheät ja se on jotenkin löllö. En ole vielä kokeillut, mutta en usko, että sillä tulee yhtä hyvää jälkeä kuin tuolla vanhalla.

Huhhuh, nyt on edessä erittäin kiireinen viikko! Voi olla, että minusta ei kuulu moneen päivään mitään... Tulevalla viikolla on koulua sisältäen kokeen ja esitelmiä. Sitten on muutto uudelle paikkakunnalle kauas pois pääkaupunkiseudulta. Heti seuraavana päivänä muutosta on vuorossa tutustuminen uuteen työpaikkaan. Kiirettä pitää, kiirettä pitää!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pullossa se ainakin näyttää ihan rakkauspakkaukselta! :D

   Poista
 2. Oho, minne kauas meinaat "karata", jos saa udella?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tyttö lähtee viettämään kesää Keski-Suomeen, tarkemmin sanottuna Keuruulle!

   Poista
  2. Oukei, niin muutat kesäksi ja palaat sitten? Toivottavasti on antoisaa mennä uuteen paikkaan!

   Poista
  3. Alustavasti muutan kesäksi, mutta olen anonut siirtohakemusta JAMKiin, joten jos sieltä tulee hyväksyvä vastaus niin muutan virallisesti Keski-Suomeen :)

   Poista
 3. Kivoja ostoksia ja tsemppiä muttoon ja uuteen työpaikkaan =)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)