22. toukokuuta 2014

Mitä kuuluu Montenegroon?

Viikonmittainen luokkaretki Montenegroon lähenee loppuaan. Ristus mikä reissu! On shoppailtu, kävelty, nähty paljon kauniita maisemia, käyty Albaniassa, syöty erittäin hyvin (erittäin erittäin erittäin, omnom!) ja mitäs kaikkea muuta. Alla oleva kuva kiteyttää kaiken olennaisen yhteen kuvaan, yksi kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa heh.

mne5

En ottanut yhtäkään lakkaa mukaani, enkä edes lakanpoistoainetta. Kuitenkin näette kynsilakkoja kuvassa, viinin ja muun roskan keskuudessa? Kyllä, tämä paikka yllätti minut totaalisesti! Täällä on ihana kosmetiikkakauppa, jossa kaikkea mahdollista ostettavaa, ja mikä parasta: HALVALLA! Ensi postauksessa (meinasin kirjoittaa jaksossa... mitenniin aivot lomalla?) esittelen tarkemmin mitä hienoja juttuja oikein olen ostanut.
Pitää myös mainita, että en ollut ainut joka hullaantui tuolla meikkikaupassa... :D Puolet luokkani tytöistä kävivät siellä, kun olin kehunut China Glazen laadukkaita lakkoja haha. Myös opettajat kyselivät kaikkea kynsilakoista, että miksi China glazea pitäisi ostaa, että mikä tekee siitä niin hyvän merkin. Opettajat jopa tiesivät, että OPI ja Essie ovat laadukkaita merkkejä ja sanoin, että China glaze on kanssa hyvälaatuinen.

2 kommenttia:

  1. Hehee koukutit kaikki muutkin sit osteleen lakkoja.Ostospostausta odotellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yks mun luokkakaveri osti enemmän kynsilakkoja kuin minä hahaha ^^

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)