30. huhtikuuta 2013

Uutisia

Olen niin innoissani tästä asiasta! Nimittäin sain tänään sähköpostia Adeninalta ja he kertoivat, että minut oli valittu yhdeksi heidän yhteistyökumppaniksi. He mainostivat tätä yhteistyöhakua Facebooksivuillansa ja minä sitten reippaana tyttönä kirjoitin hienon hakemuksen ja BOOM! minut valittiin! Niin nyt meitä on kymmenen bloggaajaa kasassa tässä yhteistyössä :)

Tämä yhteistyö edellyttää että saan tuotteita testattavaksi silloin tällöin, ja niistä kirjoitan REHELLISEN arvion blogiini. Ja en halua että kukaan epäilee sanojani, että jokin on mahtava vain sen takia että sain sen ilmaiseksi. Kirjoitan kyllä aina rehellisen mielipiteeni!

15 kommenttia:

 1. Onnittelut! Tuntuu, että vähän jokaisen blogissa oli tämä sama uutinen .. siis kun avasin bloggerin ;)! .. ne oli melkeen järjestyksessä ja postaukset alkoi samaan tyyliin , hih :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10 blogia he valitsivat, kaikki 10 ei ole vielä tullut omaan tietooni :O ainoastaan sissi, vanquish, koru kynsillä, talk and bake ja sonnela on tullut tietooni... hmm.. puuttuu muutama viel!

   Poista
  2. Thulian In Wonderland, These Nails That I have, Polish This! - nuo mitä nyt muistin on myös Adeninan kanssa yhteistyössä.

   Poista
  3. Hei, mun muistaakseni Lepikossa kuhisee oli kanssa!

   Poista
  4. Niin muuten näyttääki olevan! Mahtavaa :)

   Poista
 2. Minnuu ärsytti, kun kaikki yhteistyöblogit oli jo tuttuja, mutta sinun blogia en seuraakaan :D Jee, uusi blogi luettavaksi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en oo viel saanu tietooni kaikkia kymmentä blogia, mutta aika moni blogi jota luen on päässyt tohon yhteistyöhön mukaan! mut jee, jotain hyötyä tästäkin haha!

   Poista
 3. Kiva juttu, onneksi olkoon! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea :) Kiva kun pääsit! Olitkin jo huomannut, että mäkin pääsin, vähän yllätyin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan mahtava jutu, minäkin yllätyin että mut valittiin huhhuh. Suomen isoimmat kynsiblogit yhteistyössä mukana ja sitten pieni minä, uskomatonta :D

   Poista
  2. Mutta sun blogihan on ihana, turha siitä on yllättyä :D Ja kun ottaa huomioon, että oot pitänytkin tätä jo kauan :) Itsellä vasta se eka vuosi on tulossa täyteen :D

   Poista
  3. Puhutaanko me nyt samasta blogista? :P No ei, kiitos paljon! :) Mulla tulee koht kaks vuotta täyteen, IIk :o

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)