20. huhtikuuta 2013

Rosies

Kun viikolla ei saa lakata kynsiään mitenkään näyttävästi, otan kaiken ilon irti viikonloppuna. Halusin taas käyttää akryylimaaleja pitkästä aikaa, mutta kokeilla kuitenkin jotain uutta. Muistin Sonnelassa olleen tosi hyvä tuto ruusujen tekoon. Tästä pääsette inspiraationlähteeseeni.

Ensimmäiseksi kerraksi nämä onnistuivat mielestäni ihan kivasti. Helpot tosiaan tehdä, tykkäsin!

rosie1

Pientä kynsimasista on ollut ilmassa "pienen" työtapaturman takia... Huomaatte varmaan, että keskarin kynsi on ihanan lyhyt? No nyt se on sentään tässä kolmen viikon aikana kivasti kasvanut, mutta voi huhhuh miten lyhyt se oli tapaturman sattuessa... Kaikki kynnet superlyhyiksi ja eikun kasvattelemaan, ei siinä paljoo koristeluita halunnut miettiä lakatessa.

rosie2

Pohjalakkana on OPI I vant to be a-lone star. Tuli jotenkin nostalginen olo kun käytin tätä lakkaa pitkästä aikaa, tämä on nimittäin ensimmäinen OPI-lakkani jonka ostin kaksi vuotta sitten! Ensimmäisen kerran kun kokeilin tätä lakkaa en oikein ymmärtänyt miksi OPI-lakkoja kehutaan niin hirveesti... Tämä yksilö kyllä hieman tahtoo karata kynsinauhoille, mutta ei kovin pahasti. Peittää ensimmäisellä kerroksella, mutta varmuuden vuoksi laitan kuitenkin aina kaksi.
Ruusut on tehty akryylimaaleilla ja pienellä siveltimellä.

rosie3

5 kommenttia:

 1. Pohjalakka kiinnitti heti mun huomion, koska on niin nätti! Ja löytyypä näköjään omasta pakistakin vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohhoh! Mä tykkään tästä lakasta tosi paljon, kuitenkin sitä tulee ihan liian harvoin käytettyä :o

   Poista
  2. Upeat kynnet!

   http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)