24. marraskuuta 2012

Alaston totuus

Sonnen blogista alkuperäisesti, jonka jälkeen monessa blogissa on uskallettu näyttää kynnet ilman lakkoja ja ilman mitään muokkauksia, joten minäkin päätin tarttua tähän haasteeseen. Taustatiedoksi voin kertoa, että en ikinä muokkaa kuviani koska a) en jaksa b) en osaa. :D Mielestäni kuvani ovat kuitenkin hyvänlaatuisia, vaikka en niille mitään teekkään ennenkuin lisään ne blogiini.

Kynsistä sitten hieman lisää. Tällä hetkellä ne eivät ole yhtä keltaiset kuin joskus noin vuosi sitten. Olen tullut siihen tulokseen, että se on kynsilakanpoistoaine joka kellastuttaa kynnet. Ihan käytännön esimerkki: vuosi sitten lakkasin kynteni joka päivä, eli käytin päivittäin kynsilakanpoistoainetta. Kynteni olivat erittäin keltaiset, vaikka käytin aluslakkaa. Nyt kun ei ole ollut aikaa lakata kynsiä joka päivä, olen huomannut että kynteni eivät ole yhtä keltaiset kuin vuosi sitten. En tiedä onko tässä minun teoriassa mitään totuuden murusta, mutta mutta... :D

No tässä kuva kynsistäni, joista otin äsken edelliset lakkaukset pois!


PB240002 by Nails1820


En ole bufferoinut kynsiäni moneen kuukauteen, ja sen kyllä huomaa! Kynsissä ihan järkyttävät urat (vai miksikä niitä kutsutaan..)


4 kommenttia:

 1. Kivan malliset kynnet kyllä! Malliin kiinnittää vielä enemmän huomiota kun lakkaa ei ole päällä. Itse oon kauhean kade kaikille joilla on tuollaiset kapeammat ja pitkät kynsipedit. Itsellä on meinaan leveät ja lyhyet, näyttää lyhyinä ihan töpökynsiltä :D
  Nakuilin itsekin juuri sekä kynsin että kasvoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Bufferoin äsken kynteni ja näyttävät nyt vielä hienommilta - jos nyt kynnet ilman lakkoja hienoiksi voi kutsua :D ah, pitää käydä katsomassa uusin postauksesi! :)

   Poista
 2. Mikä siinä on niin vaikeaa kreditoida haasteen alkuperäistä jättäjää..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kirjoitushetkenä muistanut mikä blogi oli se alkuperäinen, mutta nyt otin selvää ja lisään sen sinne, kiitos :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)