8. marraskuuta 2012

Kameraongelma selvitetty!

Kerroin blogissani, että sain ylioppilaslahjaksi uuden kameran: Canon Powershot S5IS. Noooh, en ole käyttänyt sitä koska se on ottanut mielestäni huonoja kuvia, ja tänään selvitin syyn...

Eli ennen kun yritin ottaa lähikuvia kynsistäni, tuli tällaisia kuvia;


Ylläolevassa kuvassa olen käyttänyt toimintoa Makro, mutta ei kuitenkaan voinut ottaa kuvia edes noin kaukaa ilman että niistä tulee noin blurreja. Noooooh, sitten aloin rämpläämään eri toimintoja, ja kappas, löysin SUPERMAKRO toiminnon! Alla olevassa kuvassa on käytetty Supermakroa;


Ahh, miten hyvälaatuinen kuva! Mä jo mietin, ettei Canon-kamera voi ottaa niin huonoja kuvia kuin ensimäisessä kuvassa nähtiin... Alla olevassa kuvassa on siis tällä hetkellä olevat kynnet, CG Electric Beat ja kuorrutuksena Technoa. Nam.


Muutama sananen viimeisimmästä ihanatkynnet.fi-tilauksestani... Eilen tajusin, miten samankaltaisia lakkoja tilasin mitä jo aikasemmin löytyy kokoelmastani... Alla olevassa kuvassa on Essien Lapiz of Luxury, joka on melkein ihan identtinen tilaamani Electric Beatin kanssa..


Tästä lakasta taisin jo puhua: CG Sweet Hook ja Essie Lilacism = identtiset kaksoset. Että nämä kaksi lakkaa olivat kyllä hieman hutiostoksia, kun samanlaisia jo löytyy kokoelmasta... Techno ja Fairy Dust taisivat olla tilauksen ainoat "uniikit" lakat, mutta ei nekään kovin uniikkeja ole sinäänsä.


Mutta sen siitä saa kun huomaa hyvät alennusmyynnit ja sitten go grazy ja sitten klik ja tilaat ja kun paketti saapuu niin oho, tänsävyisiä lakkoja omistankin jo.

4 kommenttia:

 1. Ihana glitterlakka tuo Techno. Olisi kiva hankkia myös omaan kynsilakkapakkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hankkia, mielestäni se on tosi ihana lakka kun siinä on pieniä glitterhileitä ja sitten noita hieman isompiakin :)

   Poista
 2. Hyvä että sait ongelman selvitetyksi :33 Ja nätit kynnet (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jatkossa kuvat tulevat olemaan laadukkaampia jee :) Kiitti!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)