29. lokakuuta 2012

What The Nail?-TAG

Youtubessa pyörii kokoajan erilaisia tageja (mikä ois hyvä suomenkielinen sana sille?) ja nyt löysin yhden joka sopisi hyvin blogini aihealueeseen! Haastan joka ikisen joka lukee tämän postauksen, mielestäni tässä tagissa on hauskoja, mielenkiintoisia - hieman kiperäitäkin - kysymyksiä. Kysymykset ovat englanniksi, mutta käännän ne suomeksi.

1. Olet autiosaarella ja sinulla on kaikki tarvittavat jutut, kuten esimerkiksi kynsilakanpoistoaine jne.. Mitä kynsilakkaa sinulla on kynsillä?
- Essien Lapiz of Luxury, sopii vuodenaikaan kuin vuodenaikaan ja kestää kynsillä älyttömän pitkän ajan lohkeilematta!2. Mistä lakastasi et pidä?
- Color Clubin Nouveau Vintage. Tosi hieno lakka, mutta minun kynsille se ei vain sovi väriltään...


3. Mikä kynsilakka kuvastaa parhaiten persoonallisuuttasi?
- OPI Dutch 'Ya Just Love OPI? Violetti on salaperäisyyden ja mysteerisyyden väri. En nyt ala kertoa liian paljon persoonallisuudestani, mutta niinkuin yhdessä lempparielokuvassani (Joutsenprinsessa!) sanotaan: Kaikki ei ole siltä miltä se näyttää. (eikö olekin salaperäistä! Minähän sanoin!)4. Mitä lakkaa voisit käyttää ympärivuoden, jokaisessa tilaisuudessa?
- Hmm... Minä voisin käyttää kaikkia lakkojani koska tahansa, mutta yksi lakka joka sopii joka vuodenaikaan on Mavalan Charm. Tumma lakka, kyllä, mutta jotenkin shimmeri tekee sen sopivaksi myös käytettäväksi kesällä.5. Mikä on lempikynsilakkasi varpaankynsillesi?
- En kovin usein lakkaa varpaankynsiäni, ja jos jonkin lakan satun laittamaan niin se on sitten siinä niin kauan kunnes se on kokonaan kulunut pois haha. Lakka, jota olen nyt kaksi kertaa peräkkäin laittanut varpaankynsilleni on OPI Dutch 'Ya Just Love OPI?

6. Mikä väri saa sinut iloiseksi?
- Miksi melkein jokaisessa vastauksessani on jonkinsävyinen violettilakka? No, jatketaan samaan malliin: ehdoton lempparilakkani on Essien Lilacism. Sen väri.. oih... En pääse siitä yli tai ali, niin ihana!7. Mikä on uniikein omistamasi lakka?
- Kovin uniikkeja lakkoja en omista mielestäni, mutta yksi glitterlakka pisti silmääni: OPI Fresh Frog of Bel Air. En ole missään muualla nähnyt vihreää glitterlakkaa, joten aika uniikki se on minulle.8. Mistä kynsitrendistä pidät eniten? A) kirkkaista neoneist B) hempeistä pastelleista C) sensuelleista tummista D) klassisista nudeista
- Hmm.. Neoneista en kovin paljoa välitä, pastellit on ihania keväällä ja kesällä (ei oikein sytytä syksyisin/talvisin), tummat värit ovat OK syksyllä ja talvella, nudet menevät ympärivuoden... Hmm.. Tällä hetkellä pidän eniten tummista lakoista kylläkin.

9. Mikä on vanhin omistamasi lakka?
- Yläasteella sain joululahjaksi ystävältäni La Femmen mustan lakan. Se on vielä käyttökelpoinen, hieman tönkkööntynyt, mutta oli ihan hirveää liirua aluksi, joten voisi kai sanoa että on parantunut vanhetessaan.10. Millä kynsilakalla on söpöin nimi?
- En oikein tiedä miksi, mutta Orlyn Oh Cabana Boy! En osaa perustella, on vaan jotenki söpö mielestäni...11. Mikä on lempikynsilakkamerkkisi?
- Mavala ja OPI. Essie on myös ihan hyvä merkki.


Tätä postausta oli niin kiva tehdä! Oli kiva pomppia tuolla kynsilakkahyllyn edessä ja etsiä sopivia lakkoja ja kuvata niitä ja kirjoittaa tänne... Tehkää tämä ja sitten kertokaa minulle kun olette tehneet tämän tagin niin pääsen lukemaan muidenkin tarinoita!


11 kommenttia:

 1. Tämähän oli hauska ! :) Voisi koittaa jos saisi itsekin tehtyä.

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva postaus!:) Jos vaikka saisi itsekkin aikaiseksi:)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus (: Pitäis varmaa itekki tehä, voitko laittaa ton tagin alkuperäsen osoitteen tähän vastauksena? (:

  VastaaPoista
 4. Oho, löytyihän se video yhdellä googlehaulla :DD

  VastaaPoista
 5. Aijon ehdottomasti tehdä tämän haasteen, kunhan saan ekana teemaviikon tehtyä! :)

  VastaaPoista
 6. Sainpas tehtyä valmiiksi:)

  http://my-unbreakable-dream.blogspot.fi/2012/10/challenge.html

  VastaaPoista
 7. Tässä tämä ((: http://weprincess.blogspot.fi/2012/10/what-nail-tag.html

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)