7. lokakuuta 2012

Kaukaa komeet

Voi strömsö, strömsö, strömsö minkä teit! Ai muka helppo one stroke manicure? Pffffff sanon minä! No, rohkeana tyttönä päätin sitten uskaltautua kokeilemaan. Tässä tulos:


Nooh, kyllähän sen huomaa ettei lopputulos ole sama kuin videossa. Mutta jos näitä kynsiä katsoo kaukaa, niin näyttävät ne ihan kivoilta!


Nimetön ja keskisormi onnistuivat parhaiten, näkisittepä oikean käden kynnet... hahahaha, aika kauheet. Mutta näytinpä kuvat näistä vähän paremmin onnistuneista ;)

9 kommenttia:

 1. Kyllä tuo videolla ainankin näyttää helpolta :D

  Mutta kyllä nuo kynnet on hienot =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sitä just, videolla näytti niiiiiiiiin helpolta ja kappas, kun itse ottaa siveltimen kauniiseen käteen niin mitä kauheeta jälkeä tuleekaan! :D äkkiä vähän glitteriä päälle peittämään pahimmat mogat lol

   Poista
 2. Onhan nuo nyt ekaksi kerraksi hyvät! :) Pitää itsekin kokeilla. Paitsi että pitäisikö nuo tehdä akryyliväreillä vai ihan kynsilakoilla ja kummalla itse teit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :) Nämä tein kyllä akryyliväreillä, eka kokeilu meni ihan plörinäks niin oli helppo vedellä vaan huuhdella maalit pois! :)

   Poista
 3. Noihan on tosi hienot !(:

  VastaaPoista
 4. Uusi lukija ilmottautuu. :)
  noi on ihan sika hyvät ekaksi kerraksi. Mä oon kanssa törmäny moniin sellasiin tyyleihin (tutoihin) jotka on muka niin helppoja ja että idioottikin osais. Ja PYH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, teretulemast! :) Kiitoskiitos! Ja joo, ärsyttää tollaset että " REALLY SIMPLE" tutoriaalit ja sitten kun ite kokeilee nii ei herranjestas.. :D

   Poista
 5. Mulla käy aina niin, että kokeilen jotain ''helppoa'' ja sitten tulos ei ole yhtään sellainen kuin odotin :D Ja vaikka vasen käsi onnistuisikin hyvin, niin oikea aina menee pilalle, koska vasen käteni on niin kömpelö!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)