21. elokuuta 2012

Violet Passion

Oumaxeilla leikkiminen meni niin pieleen, että se lannisti minut. Sen jälkeen lakkasin kolme viikkoa ainoastaan yksivärisiä kynsiä :D Mutta eilen ajattelin oikein repäistä vapaapäivän kunniaksi: LEIKITÄÄN STRASSEILLA!


Liukuvärjäys ja strassit pläts päälle vaan. Eipä ollut vaikeeta, mutta kyllä näitä kattelee.


Olen viimeaikoina lukenut monessa blogissa/keskustelussa, että joillakin ei vain tuo liukuvärjäys tahdo onnistua. Ihmettelen tätä, nimittäin mielestäni liukuvärjäys ei edes voi epäonnistua o.O En ole koskaan nähnyt tai kokenut, että liukuvärjäys olisi mennyt pieleen. Senkun töpöttelee lakkaa sinne tänne ja glitterii päälle niin eihän kukaan huomaa jos ei ne töpöttelyt mennytkään just niin täydellisesti (tämä motto on toiminut itselläni :D). Vai teenkö minä itse liukuvärjäyksen väärin ja kaikki ihmettelee wtf onpas rumat, haha, olen ihan ulalla!

12 kommenttia:

 1. Mikäs Color Clubin lakka on kyseessä? :) Näyttää kivalta. Mulla ei ainakaan liukuvärjäys onnistu koskaan niin, että se miellyttäis mua, koska se ei täsmää mun täydellinen liukuvärjäys visioni kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän color clubin nimi on Si vous Please! :) Eli jotain teen väärin liukuvärjäyksessäni, nimittäin olen aina ollut tyytyväinen hahaha.

   Poista
 2. Mä kyllä tykkään aina liukuvärjäyksestä ja pidän sitä helppona, kun siinähän voi aina laittaa lisää lakkaa kynnelle, jos jotain menee pilaamaan. :D En mäkään saa aina heti liukuvärjäyksestä sopivan liukuvaa, mutta se on helposti korjattavissa. Monesti itse saatan ensin lakata jollain pohjavärillä, sitten tuputella kärkiin toista lakkaa ja sitten tuputtelen vielä sitä pohjalakkaa siihen kohtaan, missä väri vaihtuu. Varmasti saa hyvän liukuefektin näin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, noin minäkin teen! :) Ja kyllä minä mielestäni aika usein saan ihan kivan liukueffektin, mutta glitterlakka sen päällä peittää myös osan, joten jos ei ole ihan perfect nii ei sitä huomaa :D

   Poista
 3. Onpas ihanan kimaltavat kynnet!! Ja onnea koitokseen niiden oumaxien kanssa, eiköhän se siittä pikkuhiljaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä todellakin kimaltavat hirveesti :D Haha, kiitos paljon, pitäisi uskaltautuu kokeilemaan niitä uudestaan taas.

   Poista
 4. Kivat kynnet! Mulla on violetti kausi, joten väri miellyttää erityisesti ;)
  Just tänään kävin päivällä kattoos sun blogii, mutta ei ollu uusia postauksia tullut.. Kiva, ku "oot takas"! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu että minulla on monta kertaa vuodessa violetti kausi :D Tälläkin hetkellä on, tätä on kestänyt jo kauan!
   Haha, awss, kiitti! :)

   Poista
 5. Tosi nätit! Ja liukuväri voi epäonnistua, jos ehdin, postaan tänään yhdet sellaiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää varmaan kattoo youtubesta videoita että miten se oikeasti tehään, jos kerran niin moni kokee sen olevan vaikeaa ja epäonnistumisen mahdollisuus on suuri haha

   Poista
 6. Nättiä, ja mukavan paljon strasseja ;)
  Miulla on siule jotain !
  http://huomennatoisin.blogspot.fi/2012/08/i-heart-your-blog.html

  VastaaPoista
 7. wauu så fiiina. jag dras nog till lila jag med!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)