5. elokuuta 2012

Ensimmäinen kokeilu Oumaxeilla.

Ei tosiaankaan ole niin helppoa miltä muun muassa Tartofrais ja Love4Nails saa sen näyttämään! Voi luoja... Mummini oli kyllä ihan oikeassa, että enhän minä osaa maalata ja ei tästä tule mitään :D


 Kaikki tuotteet, joita käytin eilen kynsiä tehdessäni.

Ja tässä lopputulos tunnin työstä.


Ei mikään masterpiece haha, mutta ensimmäiseksi kerraksi ihan semi-ok! :D Varsinkin kun ottaa huomioon että kuvaamataito ei ikinä ollut se vahvin aine koulussa... Mutta ehkä harjoittelu tekee mestarin...?


Ja tosiaan, otin mallia tästä tartofraisen videosta. Ei kyllä oikeen samanlaista jälkeä tullut (lähellekään).


7 kommenttia:

 1. Oon ite huomannut saman että se ei todellakaan ole niin helppoa kuin mitä se videolla näyttää! Ite oon ihan onneton maalaileen, siksi mulla toi leimailu nostaa päätään hyvin voimakkaasti... :D
  Tässäkin varmaan pätee se, että harjoittelu tekee mestarin... Pitäis vaan innostua harjoittelemaan...

  VastaaPoista
 2. älä usko mummia, kyllä sä opit! Ja sitä paitsi noi on ihan kivat, ei kai sitä ekalla kerralla voi samanlaisiin pystyä, mitä toiset on tehny jo monta vuotta :)

  VastaaPoista
 3. Mä en vaan onnistu noissa, tänäänki sitte yritin ja toisen epäonnistumisen jälkeen jätin sit maalit pois :D En olis saanut noinkaan kivaa kukkasta aikaiseksi! Nuo pikkuset pisteet näyttää ranskiksessa tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. Minusta nämä on kivat, yllättävän vaikeaa tuo on. Pitäis varmaan alkaa itsekin treenaamaan noiden tekemistä!

  Sinulle on haaste blogissani: http://lifeofbambi.blogspot.fi/2012/08/kuvahaaste.html

  VastaaPoista
 5. tosi kivat!itekkin laitan kynsiä ja tykkään tehä erillaisia kaikkia kuvioita mutta kun vasen käsi ei oo kovin vakaa niin oikean käden kynsiin tulee pelkkää sotkua aina.. :/ no, harjoitus tekee mestarin, eiksje? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) joo, vasemmalla kädellä ei oikein hyvää jälkeä tule, mutta luultavasti harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)