12. toukokuuta 2018

Käynti CesarsShopissa

Viikko sitten lauantaina olin Helsingissä shoppailemassa Miman kanssa. Meillä oli yksi selkeä missio: käydä CesarsShopissa tuhlaamassa kaikki rahamme (ja siinä onnistuimme aika hyvin! Spoiler alert.)

Mielestäni on niin älyttömän hieno juttu, että Suomessa on yksityisyrittäjä, joka tuo uusimmat kynsitrendit ja -merkit myyntiin Suomen markkinoille. CesarsShopissa on monta merkkiä, joita ei myydä muualla Suomessa kivijalkakaupoissa. Toki Internet mahdollistaa tilaamisen maapallon toiselta puolelta jopa, mutta eikö ole hienoa voida ostaa suoraan kotimaiselta yritykseltä - ja mikä parasta: käydä jopa paikanpäällä kokeilemassa tuotteita!


Pääsimme Miman kanssa kokeilemaan paikan päällä Kiara Skyn Dip powder -tekniikkaa. Teimme siis oman luonnonkynnen päälle vahvistuksen käyttäen Kiara Sky tuotteita. En ole aikaisemmin ollut kiinnostunut tästä merkistä, mutta kun pääsin paikan päällä kokeilemaan kuinka helppoa Dip powder -tekniikka oli, niin kynnys ostaa aloitussetti on matala. En ole vielä ostanut settiä, mutta luulen kyllä että tässä lähiaikoina tilaan tuon setin.

Olipas pitkä aloitus, mutta kunhan teki vaan mieli purkaa tätä POSITIIVISTA oloa joka jäi Cesarsshopin käynnin jälkeen. Nyt esittelen ostokseni, eli näitä lakkoja tullaan näkemään lähiaikoina enemmänkin blogissani.

picture polish florence , opi

piCture pOlish julkaisi jo tovi sitten uuden kokoelman, mutta olen odottanut pääseväni paikan päälle tsekkaamaan lakat in real life - sen takia en ollut tilannut yhtäkään lakkaa uusimmasta kokoelmasta. Mukaani nappasin Florence, joka on niiiiin kaunis. Voin kuvitella miten upealta tämä näyttää kunnon rusketuksen kanssa, wow.
Cesarsshop ei enää myy kaikkia OPI-kokoelmia, joten siellä ei ollut kovin vahvasti edustettuna lempparimerkkiäni (OPI ja PP ovat kyllä lempparimerkkini ever). Löysin tämän persikkaisen cremelakan Crawfishin' for a Compliment alelaarista. Iskin silmäni siihen heti, tämäkin - yllätys yllätys - sopisi aivan törkeen hyvin kunnon rusketuksen kaverina.

kiara sky

Kokoelmani ensimmäiset Kiara Sky -lakat: Fanta-sea Green ja pikakuivattava päällyslakka. Tuosta päällyslakasta olin lukenut suosituksia blogeista, joten ostin sen testiin. Nämä kynsilakat maksavat noin 10 €, mikä on mielestäni todella halpaa Suomen hintatasoon yleisesti verrattuna. Toivottavasti nämä ovat laadukkaita myös, mutta sitä en kyllä epäile edes :)


color club

Color Clubilta en ole ostanut lakkoja IKUISUUTEEN. Mutta nyt löysin kaksi niin kaunista lakkaa, että oli ihan pakko. Vasemmalla on Get down tonight, joka myös hohtaa pimeässä wow :D Oikealla on uutuuskokoelman Halo Crushin Back to the Grind, joka voisi sopia loistavasti PP Florencen kanssa.

picture polish heaven

Mima oli niin ihana, ja osti minulle syntymäpäivälahjaksi Heavenin <3 Keltään ei varmaan ole mennyt ohi, että tämä on CesarsShopin suunnittelema kynsilakka yhteistyössä piCture pOlishin kanssa. WAU! Jos olisin kynsilakka, olisin tämän värinen ja samanlaisella scattered hololla höystettynä! Tätä kokeilin heti kun pääsin kotiin, peitti kahdella kerroksella ja oli superkaunis.

Se on ainakin varmaa, että kynsilakkakokoelma ei pääse pienenemään - IKINÄ. Kynsilakkamerkit julkaisevat toinen toistaan kauniimpia lakkoja. Mitkä ovat teidän lempparimerkit? Oletteko kokeilleet Kiara Skyn Dip powderia tai kynsilakkoja?

4 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)