2. joulukuuta 2017

Marraskuun loppuneet tuotteet

Mooi, joulukuu on täällä! Ihanaa kun tänään satoi lunta  - tuli heti joulufiilis.
Marraskuussa tyhjentyi ihan naurettavan pieni määrä tuotteita. Noh, oletetaan että joulukuussa loppuu huomattavasti enemmän tuotteita!

20171202_115523

Hurraw! coconut lip balm: kosteuttava ja tuoksui ihanasti kookokselle. Voisin ostaa uudelleen. Hurraw-huulirasvat ovat lemppareitani, ja olenkin kokeillut tosi monta erilaista makua :)
Lumene Bright Now Vitamin C -päivävoide: ihana tuoksu ja tosi kiva tuote! Imeytyi nopeasti, kosteutti hyvin.
Bomb Cosmetics -suihkugeeli: niin herrrrrrkullinen tuoksu - tätä tekisi mieli juoda! Hedelmäinen tuoksu, nam. Hyvä suihkugeeli.

20171202_115435

L'Occitane mantelikäsivoide: ihan ok koostumus, ei mikään superkosteuttava. Tuoksu on hyvin parfyymimainen, välillä tuoksu ärsytti nenää. Vahvan tuoksun takia en ostaisi uudelleen. Jos oli kuivat kädet, niin käsivoide vähän kirveli ihoa.
Garnier aloe extract päivävoide: en yhtään tykännyt tämän tuoksusta, sellainen tunkkainen ja vähän pilaantuneen haju :D Yäk, en ostaisi täysikokoisena.
Simple meikinpoistoliinat: nämä ovat tosi tehokkaita poistamaan meikit kasvoilta, eivät kirvele, ei tuoksu liian vahvalle, ei kuivata ihoa. Ostan jatkossakin lisää.

Varmaan maailman lyhyin loppuneet-postaus, en ymmärrä miten kuukauden aikana kului loppuun NÄIN vähän tuotteita!

1 kommentti:

  1. Messuilla sait minuakin innostumaan Hurraw!-huulivoiteista ja onhan ne kyllä ihan hyvät!! :D Olen kerran kokeillut Simplen meikinpoistoliinat ja tykkäsin, nyt en vaan enää tiiä mistä niitä voi ostaa! Mistä sä ostit ne? :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)