14. lokakuuta 2017

Sateinen lauantai

Ei tsiisus mikä sää. Sateinen lauantai, ja minua jotenkin väsyttää ihan hirveesti. Tuntuu, että ei oikein herää kunnolla kun ei aurinko paista... Noh, nyt poikani nukkuu päikkäreitä ja minulla on aikaa taas bloggailla. Sateisen lauantain kunniaksi kynnet, jotka kuvasin ulkona, kun satoi vettä.

sateinen lauantai

Tein syksyisen liukuvärin ruskealla ja oranssilla. Vähän bling blingiä elämään, ja kynsille sopi kuin piste iin päälle A-Englandin She Walks in Beauty. Wow.

nagellack

Tykkäsin näistä kynsistä kyllä, helpot tehdä mutta niissä oli kuitenkin joku pieni extra. Tänään lakkailen illalla taas kynnet, mutta jotenkin ideat ovat ihan hukassa. Viime aikoina minua onkin vaivannut pienimuotoinen inspiraationpuute (ja ajanpuute...). Selaan instagramia ja pinterestiä, mutta en jostain syystä löydä oikein inspiraatiota. Tuntuu, että taitoni loppuvat enkä pysty jäljittelemään samanlaista tulosta kuin inspiraatiokuvissa. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että helpoimmalla pääsee kun lakkaa vaan yksiväriset kynnet eikä esittele niitä blogissa.

2

8 kommenttia:

 1. Wow superduperfint! Och She walks in beauty är såååååå vackert lack - jag har själv haft det!

  Tack för alla dina kommentarer på min blogg - jag blev jätteglad av dem!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så mycket :) Ja, she walks in beauty är jättevacker :)

   Poista
 2. Ihanat syksyiset värit näissä <3 Pitäs myös tuota a enkkua käyttää jossain, on niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! She walks in beauty saattaa välillä jäädä käyttämättä, ja sitten yhtäkkiä taas muistaa ainiin NÄIN kaunis se oli! :D

   Poista
 3. Woah miten hienot syyskynnet! <3 Jännästi tuo CG:n ruskea näyttää mun koneella kovin violettiselta, mikä kylläkin sopii todella hyvin oranssin kaveriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena :) Below deck näyttää jossakin valossa lilalta, jossakin taas ihan ruskealta. Se on tosi jännä lakka! :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)