4. heinäkuuta 2017

China Glaze - I Just Canterlot

Sanoiko joku glitter?? Joku suorastaan huusi glitter. Nimittäin China Glaze meni ja repäisi oikeen kunnon glitterpommin!

china glaze i just canterlot

En ole koskaan ollut mikään My Little Pony -fani. En edes pienenä tyttönä. Olin enemmänkin Barbie ja Bratz fani. Mutta tästä China Glazen julkaisemasta My Little Pony -kokoelmasta kyllä innostuin! Aluksi ostin vaan yhden lakan, ihan sen takia kun netistä ei löytynyt tilaushetkellä oikeastaan yhtään swatchia. Tässä pian alkaa varmaan tupsahdella swatcheja blogeissa enemmänkin, katotaan mille sävylle lämpenen seuraavaksi.

1

Nyt kyllä holottaa ja kimaltaa sen verran paljon, että kamera järkyttyi. Ei ollut kovin helppoa saada hyviä kuvia! Kuitenkin, tein testin tälle lakalle: peittääkö se yksinään jos/kun ei peitä - minkä sävyinen lakka olisi paras vaihtoehto glittertopperin alle?

lakat

Valitsin erisävyisiä liloja. Yhden todella tumman, yhden suhteellisen vaalean, ja yhden siltä väliltä. Millä tuli paras lopputulos?

vertailu

Huonoin lopputulos saavutettiin tummalla pohjalakalla. Sexy Divide ei kertakaikkiaan toiminut glitterlakan alla. Paras lopputulos oli mielestäni A Grape Fit!:llä. I Just Canterlot peittää kahdella kerroksella itekseen, mutta jotenkin koen helpommaksi lakata ensin peittävällä pohjalakalla, ja sitten levittää kerros glitterlakkaa päälle. Kuivuu nopeammin ja lopputulos on siistimpi.
Mutta onhan se nyt aivan superhieno glitterpommi - eikö?! Mietin pitäisikö hankkia vielä sininen glitterpommi... Tai se joku vaalea hololakka... Hmm, täytyy kyllä ensin nähdä kunnon swatchit kaikista ja vertailla hieman :)

6 kommenttia:

 1. Onpa jotenkin ihanan jännittävä lakka tuo CG! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aika epätyypillinen CG lakka mielestäni! Mutta tosi kaunis kylläkin :)

   Poista
 2. Mie swatchasin just kaikki tikulle ja se perus holo on kyllä tosi peittävä! Peitti pelkän mustan lakan alleen jo yhdellä kerroksella :D

  Ainoa pettymys oli se One Polished Pony. Kenkkumaisin koostumus näistä kaikista.

  Mie olen aika hyvin jo näitä swatcheja nähnyt, toki Youtubesta löytyy yleensä aina ensin, mutta ihan "kirjallisenakin" jo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun tein tämän tilauksen, niin ei ollut kuin yksi swatch-postaus - ja siinä swatchit näyttivät tosi tylsiltä :O Onneksi kuitenkin ostin tämän ja testasin, onhan se aivan superkaunis :)

   Poista
 3. Mä mietin tätä mutta se näytti niin kummalta ainoissa swatcheissa mitä oli. Mutta hyvältähän tämä sulla näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä kans tämä lakka näytti niissä muutamissa swatch-kuvissa mitkä ekaksi näin niin ihan oudolta :O Onneksi tilasin tämän lakan kuitenkin, se oli paljon kivempi kuin osasin edes odottaa haha :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)