29. syyskuuta 2016

Viehättävä allure

Näin Eva-Stiinan upeat syyskuvat alluresta, ja halusin itsekin toteuttaa fotosession allurella - kerran lakka niin hyvin syksyyn sopii!

allure 1

Allure on kyllä jännä lakka. En oikein osaa kuvailla sävyä, koska sävy vaihtelee valonmäärän mukaan jne. Uniikki lakka kieltämättä.

allure 2

Laitoin 2 kerrosta lakkaa, mutta kuvissa näyttäisi siltä, että kolmaskin kerros olisi tarvittu. Ei sitä muutoin huomaa. Hemmetti kun kuvat välillä paljastaa jotain muuta , mitä silmä ei näe ;D Lakka levittyy hyvin ja sillee, tuntuu aina ihan turhalta mainita nämä kaksi itsestäänselvää asiaa kun arvioi PPn lakkoja haha.

10 kommenttia:

 1. Ooo miten mukava toimia inspiraationa!!! :)
  Kivat on sullakin kuvat Alluresta ja musta jopa lakan väri kuvautuu vielä autenttisemmin kuin mun otoksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. allure vaihtaa melkolailla sävyään valosta riippuen, joten en menis sanomaan kumman kuvat on autenttisemmat :) mun mielestä sun auringonvalossa otetut kuvat vangitsi hyvin alluren sävyn juuri siinä valossa! mun kuvat oli taas otettu kun oli pilvistä, joten ihan erisävyinen on se sitten kuvissa :)

   Poista
 2. Aaah Allure on niin niin niin upea <3 Hävettää vähän, ettei mulla ole tätä :D Jotenkin se on jäänyt, mutta pitäis kyllä korjata asia pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että tämä sopisi todella hyvin sun ihosävylle! Tai noh, allure oikeesti sopii kenelle tahansa :D vaikee kuvitella kenellä tämä EI näyttäisi imartelevalta kynsillä :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)