10. tammikuuta 2016

No minäkin kun kaikki muutkin...

... nimittäin Pantone. Vuodelle 2016 on valittu virallisesti kaksi väriä ja nyt olen muutamassa blogissa nähnyt lakkauksia näillä sävyillä. Nena selitti postauksessaan tarkemmin mikä Pantone on yms, käykää lukemassa - itse en nyt jaksa selittää saman asian uusiks ;D Kuitenkin, oli sen verran hempeät värit, että minunkin oli pakko etsiä lakkakokoelmastani vastaavat värit!

pantone 3

Ja nyt voi kyllä todeta, että on hempeys maximus. Nämä kaksi lakkaa toimivat todella hyvin yhdessä!

pantone 4

Ja noh, elmukelmuilin taas. Olisin saattanut tehdä liukuvärinkin, mutta kun kaikissa muissa blogeissa joissa on tehty tämä pantone-väri-juttu, olivat tehneet liukuvärjäyksen niillä. Joten minä sitten toteutin tämän lempparitekniikkatyylilläni :) Ja pakko taas jälleen kerran todeta, miten kaunis marmorijälki on. Ja eri valaistuksessa näkyy eri dominoiva väri. Jossakin tuo sininen tulee melkein ainoastaan näkyville, kun taas jossakin valaistuksessa hempeä rose quartz erottuu paremmin. Jännää :)


pantone 2

Ja tooooooooooooooottakai kuorrutin kaiken Fairy Dustilla, koska #fairydusttheshitoutof'em - as usual.

pantone 1

Kokoelmastani löytyivät suhteellisen hyvät sävyt lähelle oikeita Pantone-värejä. Maybellinen Rose Innocence, Essien Lapiz of Luxury ja China Glaze Fairy Dust.

Saa nähdä miten blogin käy, kun huomenna maanantaina palaan koulunpenkille vuoden äitiysloman jälkeen. Olen tällä hetkellä ristiriitaisissa tunnelmissa: samalla innoissani (koska HELLO aikuiset ihmiset joille jutella tavallisia asioita!) mutta haikea fiilis myös, koska en ehdi olla poikani kanssa joka päivä yhtä paljon kuin tähän asti... Ja tottakai tulee olemaan supervaikeeta keskittyä koulunkäyntiin univajeen kanssa, kun valitettavasti meillä ei vieläkään nukuta kovin hyvin öisin. Ja aikaisia herätyksiä on kyllä luvassa koulupäivinä, nyyh. Mutta - enköhän selviä tästä! Tavoitteenani on päivittää edes kerran viikossa blogiani - saa nähdä onko liian kunnianhimoinen tavoite :'D

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä kouluun ja hatun nosto urakalle. Kynnet on nätit, mulla taitaa just myös olla pastellia kynsillä. :)

  VastaaPoista
 2. Jotenkin ihanaa, että tänä vuonna on näin hempeät värit. Jos en väärin muista niin monta vuotta on menty paljon synkemmissä tunnelmissa. Mä aloinkin tässä joku aika miettimään, miksi kaikissa lehdistötiedotteissa kevään tuoksupullot melkein kaikki on vaaleanpunaisia. :D

  Kauniit kynnet. Tsemppiä kouluun. <3

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit, tsemppiä koulun alkuun! Mahtaa olla jännittävää, mutta etköhän sä selviä :)

  Kynnet on muuten hirmuisen nätit, huikeaa miten täydelliset sävyt näihin löysit! ♥

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)