5. syyskuuta 2012

Kokeiluja Oumaxeilla, vol. 2

Eilen päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja taiteilla jotain kaunista kynsille. Halusin kokeilla one stroke flowerien tekoa akryylimaaleilla. Tällä hetkellä vihreä väri miellyttää silmää, joten valitsin vihreän lakan ja vihreän akryylimaalin


OPI Thanks a windmillion pääsi ranskikseen. Ensiksi meinasin tehdä one stroke kukkaset ainoastaan nimettömiin ja peukkuihin, mutta halusin harjoitella enemmän joten laitoin kaikkiin kynsiin.


Parhaiten onnistui mielestäni alla olevassa kuvassa nimetön :)


Ja tottakai pitää näyttää vasemmalla kädellä tehdyt kukkaset, joten kuva oikeasta kädestä löytyy alla!


Kysyin mielipidettä pikkuveljeltäni näistä kynsistä ja kysyin, mitä hän luulee että nämä jutut ovat kynsilläni. Hän vastasi "lehdet", joten ehkä minä onnistuin ihan hyvin! Kysyin saman kysymyksen äidiltäni, ja hän ei vastannut yhtä kivasti... Hän sanoi "Näyttävät kuluneilta" O.o wtf mom?

Akryylimaaleilla maalaaminen on yllättävän kivaa, mutta erittäin haastavaa. Mutta harjoittelu tekee mestarin luultavasti tässäkin asiassa.

2 kommenttia:

  1. Ihana äiti! :D ♥ meillä isi sanoo samanlaisia kommentteja :D sanoo joitakin kukkia kynsisieniks ja luuli lasiviilakoteloo raskaustestiks. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Repesin aika pahasti tolle että se luuli lasiviilakoteloa raskaustestiksi hahahahah :DDDDD

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)