30. kesäkuuta 2012

Aleostoksia

Maanantaina innoissani (vapaapäivän kunniaksi) lähdin katsastamaan kauppojen alennustarjontaa. Anttila oli järkyttävä pettymys, jotain Dove-vartalovoiteita ja shampooita alennuksessa, se siinä. Päätin katsastaa samalla Cittarin, josko siellä olisi jotain kivempaa. Heh, kaksi alempaa kuvaa selittää kaiken?

                                                bubble gum - rose poudré - ceramic blue
                                                lunar grey - beige sparkles - pink innocence

Normihintaisina yksi pullo näitä Maybellinen forever strong pro-lakkoja saa 8.50 eurolla. No plussakortin ansiosta yksi maksoi 5.90 €! Ja juuri tällaisia hempeitä aika neutraaleja ja hillittyjä värejä olen etsinyt :) Ostin sitten kaikki jotka kiinnostivat edes vähän, sinne jäi kai 3 sävyä tai jotain sinnepäin jotka ei kiinnostaneet minua :D

Kynsille pääsi heti ensimmäiseksi testiin Pink innocence ja beige sparkles. Aika hempeet kynnet , sopivat hyvin tämän uuden lyhyemmän mitan kanssa - tekee jotenkin kynsistä elegantin näköiset haha.


6 kommenttia:

 1. Mikähän se noista oli jota himoitsin mutta en raaskinut ostaa....ehkä tuo sininen? Minkä laatuisia nuo lakat on, oletko testaillut muita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennestään minulla on yksi tästä sarjasta, ja nyt olen kokeillut kaiken kaikkiaan kolme lakkaa tästä sarjasta, ja kaikki ovat olleet erittäin hyvänlaatuisia joten suosittelen lämpimästi! :) Peittävät kahdella kerroksella täydellisesti, huolellinen lakkaaja pärjäisi jopa yhdellä sanoisin.

   Poista
 2. Oi, mitä sävyjä! Varsinkin sininen ja harmaa on kyllä tosi nättejä. Täytyy käyä itekin tarkistamassa cittarissa, muutaman lakan perusteella nämä on hyvälaatuisia ainakin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni nämä ovat erittäin hyvälaatuisia lakkoja, ja sen takia 5.90 € ei ole paha mielestäni :) Ja iso putelihan on kyseessä, eikä mikään 5 ml tms :) Kannattaa nopsaa käydä ostamassa, eihän tämä tarjous kauan ole voimassa :)

   Poista
 3. Sori, mut mä oon pettynyt sun postaustahtiis. Tiiän että on kesä ja kaikkee mut voisit silti vielä panostaa... Ennen tää oli mun lemppariblogi mutta postaustahdin takia se on nyt ihan toinen blogi:( Teet nättejä kynsii kun vaan teet niitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vain on että en ole superihminen. Väsymys+paljon töitä = ei jaksa lakkailla mitenkään erikoisesti kynsiä. Koitan kuitenkin parantaa postaustahtiani lomani jälkeen, jospa silloin saisin nukuttua oikein kunnolla ja jaksaisi sitten panostaa blogiin hieman enemmän :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)