14. marraskuuta 2011

Tuotearvostelua

Tänään olisi luvassa tuotearvostelua :) Luulen, ja toivon, että tästä tuotearvostelusta on monelle hyötyä!
Muistatteko, vanhat lukijat, kun kerroin blogissani tästä uudesta ostoksesta (ostettu jo syyskuussa)


Monet lukijat pyysivät kirjoittamaan tuotearvostelun tästä tuotteesta, ja tässä sitä nyt olisi!

Eli kyseessä on ensinnäkin Sally Hansenin Diamond Shine alus- ja päällyslakka. Valitettavasti en ole kokeillut tätä päällyslakkana, koska käytän mielummin pikakuivattajaa. Olen käyttänyt tätä siis aluslakkana.

Ensin kerron tämän tuotteen positiivisista asioista;
- sivellin on pitkä ja kapea
- tämä on riittoisa: kerran kun dippaa siveltimen purkkiin niin se riittää kaikille kymmenelle kynnelle!
- kuivuu erittäin nopeasti!
- ei haise kovin pahalle
- hinta on ihan ok suhteessa isoon purkkiin (en muista montako ml)

Muutama negatiivinen asia;
- ei ole yhtä hyvä kuin Trind Nail Repair. Tämä aluslakka ei tee kynnestä kovaa, niinkuin Trindin, ja siksi kynteni menevät helpommin poikki (nytkin yksi kynsi vetelee viimeisiään pitkinä...)
- Annostelu saa plussaa ja miinusta: yksi "dippaus" purkkiin riittää kaikille kynsille, mutta tottakai se sitten voi annostella liikaa yhdelle kynnelle jos ei ole tarkkana!


Huomaatte, että positiivisia seikkoja on enemmän kuin negatiivisia, eli kelpo tuote! Itse tosin aion tämän pullon jälkeen palata takaisin rakkauteeni (trindiin)! Tämä Sally Hansenin tuote kun ei suojaa kynsiä tarpeeksi... Trind ei tee kynsistä liian kovia että ne napsahtaa heti poikki kun johonkin koskee, vaan sillee sopivasti. Mutta tämä Sallyn tuote sopii esim lyhytkyntisille, jotka ei tarvii sitä että kynnet ovat kovat ja kasvaa todella pitkiksi (niinkuin minä).

Oliko tästä apua? Kommentoikaa ja kertokaa, kysykää jos jokin jäi epäselväksi! :)

4 kommenttia:

 1. Miulle tästä oli ainankin apua :) Tiedän nyt ainankin sen, että tätä on turhaa kokeilla esim. aluslakkana. Pitkään on ollut hakusessa sellainen, joka kovettaakynttä, ainankin vähän. Trindiä oon halunnu monasti kokeilla, mutten oo vaan raaskinu ostaa :D

  VastaaPoista
 2. ooka: hyvä että tästä oli apua sinulle! Rohkeasti vain tartut siihen Trindin pulloon kun käyt seuraavan kerran esim Anttilassa, suosittelen todella paljon!! :)

  VastaaPoista
 3. Ite oon rakastunut tohon nimenomaan päällyslakkana. Antaa ihan mielettömän kiillon, ei sotke kuviointeja (ei tätä varmasti mihinkään Konadin päällyslakkaan voi verrata, mutta monia normilakkoja parempi) ja kuivuukin ihan nopsasti. Kannattaa antaa ees yksi mahollisuus :D

  VastaaPoista
 4. hiutale: haha, niinkuin kirjoitin, en ole kokeillut sitä päällyslakkana :) Mutta ehkä pitäisi antaa sille mahdollisuus päällyslakkana, koska aluslakkana se ei oikein ole Täydellinen :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)