3. lokakuuta 2015

Tekstuuriliuku-aahhh

Mielestäni tekstuuriliu'ut ovat jotenkin niin... tajunnanräjäyttävän hienoja! Jokin niissä vaan viehättää, varmaankin karhea pinta yhdistettynä glittereihin. Kuitenkin, olin totaalisesti unohtanut tämän koristelutavan, kunnes näin Nena Sofian blogissa nämä aivan mahdottoman hienot kynnet! Oli vaan pakko itsekin tehdä tekstuuriliuku tämän jälkeen.

tekstuuriliuku3

Ihan niin röyhkeä en ollut, että olisin valinnut täysin samat värit (vaikka olisin kyllä halunnut, koska Nenan yhdistämät tummansininen ja kultainen oli ihan perfect). Sorruin sitten lemppariväriini - lilaan.

tekstuuriliuku2

Näistähän tuli yllättävän söpöt ja hempeät.

tekstuuriliuku1

Lakkasin ensin kaksi kerrosta Rimmelin tekstuurilakkaa 011 Violet Swizzlea. Yhdistin lakan Depend Rough Sparkle nro 2062 ja töpöttelin molempia kynnelle keittiösienellä. Aivan loistava yhdistelmä, koska Rimmelin tekstuurilakka on todella sileä eikä kovin glitterinen, kun taas Dependin Rough Sparkle on sanansa mukaan Rough - erittäin karhea pinta ja iiiiiiisoja glittereitä.

tekstuuriliuku4

En jotenkin osaa koristella tekstuurilakkoja, en omista hienoja niittejä tai isompia strasseja, sellaisia joita Nena oli käyttänyt koristeluihin. Mutta toisaalta, tekstuuriliuku on itsessään melko näyttävä, joten ei sitä välttämättä edes muuta tarvitse kynnelle. 

8 kommenttia:

 1. Tekstuuria ei kyllä tarviikaan välttämättä koristella - liukua varsinkaan. Mä oon kanssa tekstuuriliukujen fani,vaikka ei niitä niin usein tuu tehtyäkään. Nää on todella hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sitä aina unohtaa välillä että tekstuurilakoilla voi tehdä liukuvärin... tai näin ainakin omalla kohdallani käy melko usein :D kiitos!

   Poista
 2. Tosi kauniit, mun on pakko kans rohkaistua tekemään liuku tekstuurilla! Aivan ihanat just näin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans silloin ekalla kerralla epäröin että voiko muka onnistua, mutta lopputuloshan oli fantastinen! :D

   Poista
 3. On nämä kyllä ihanat, liuku sopii tosi hyvin tekstuuriin! Eikä kaipaa koristeita, joten varmasti hyvät kynnet myös silloin, kun tahtoo näyttävää ja kaunista helpolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstuurit ovat paljon helpompia "blendata", eli siitä rajasta ei jää yhtä skarppi kuin jos normilakoilla tekee :)plussaa myös siitä että tekstuurit kuivuvat tosi nopeasti, joten jos haluaa jotain helppoa ja kaunista nopeasti, tekstuuriliuku it is ;)

   Poista
 4. Voi että, nää on ihan täydelliset! Niiin kauniit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nyt ehkä ihan täydelliset mutta.. ;D kiitos! <3

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)