3. syyskuuta 2015

Vuff Vuff!

Awww, koiria!

vuffvuff

Selasin siirtokuviani ja huomasin, että omistan melkein ainoastaan kukkadecaleita... Halusin jotain muuta kuin kukkia, mutta vaihtoehtoina oli delfiini-, paavo pesusieni-, ja joulusiirtokuvat. Kunnes sitten vahingossa löysin nämä koirakuvat!

vuff vuff

Kiva kun oli vielä aurinkoista, joten sain hyvät kuvat napsittua. Tuo tekstuurilakka pääsi ihan oikeuksiinsa - kerrankin.

essence kynsilakat

Siirtokuvien alla on yksi kerros essence engaged-lakkaa. Siis en edes muista koska viimeksi olisin lakannut sellaisella lakalla, joka vaatii peittääkseen/tasoittuakseen ainoastaan yhden kerroksen?! Ihan unelmalakka. Lopputulos oli ihanan satiininen, mutta se effekti hävisi kun laitoin päällyslakan. Ehdottomasti suosittelen tätä lakkaa, ihan täydellinen!
Hey, nude! on ihana nudehiekkalakka, joka vaati peittääkseen 3 kerrosta. Pidemmät kynnet saattaisivat tarvita vielä neljännen kerroksen. Mutta tykkään tästä lakasta kuitenkin, sen erittäin karhea pinta on kiva.

8 kommenttia:

 1. Suloiset kynnet! Multa löytyy vaan tylsästi kukkia ja tavishelmiä ym. sellaista, hurjimmat taitaa olla hedelmäfimot. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on joku miljoona fimoa, enkä ikinä käytä niitä... niistäkin löytyy suurimmaksi osaksi hedelmiä ja kukkia :D sit mul on kukkastrasseja ja mitäs muuta... aika tylsiä koristeita :D

   Poista
 2. Oih eikäh! Ihana lakkaus <3 Siis nuo decalit on ihan ylisöpöt, onneksi löysit ne :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)