1. syyskuuta 2015

Syksyiset kynsilakkani

Tänään on 1. syyskuuta ja nyt on virallisesti syksy - jee! Rakastan syksyä, jotenkin syksyn värimaailma - ruskea ja harmaa - inspiroi minua, tykkään pimenevistä illoista ja kuunnella sateen ropinaa. Tulee jotenkin niin kotoisa olo, kun saa lämmitellä sisällä höyryävän teekupin kanssa. Joten, koska niin tykkään syksyisistä väreistä, halusin esitellä teille syksyiset kynsilakkani ja toivottavasti näin ollen inspiroin teitäkin syystunnelmaan!

syysOPIt

OPIlta en omista yhtäkään ruskeeta lakkaa, ihme ja kumma. Mutta näköjään harmaita senkin edestä... I Have a Herring Problem ja I Don't Give a Rotterdam! ovat siis samantyyppisiä lakkoja, mutta hieman erisävyisiä. Molemmissa on kaunis shimmer, toinen on vain hieman tummempi kuin toinen. Ostaessani nämä en osannut kaupassa päättää haluanko tummemman vai vaaleamman version, joten otin molemmat, heh.
Cement the Deal on helmikuussa julkaistun 50 Shades of Grey-kokoelman ainoa lakkani. Tämä on puhdas harmaa creme ilman shimmeriä, ja näin ollen aivan uniikki lakka kokoelmassani.

syysCGt

China Glazelta omistan sitten monta ruskeeta lakkaa, mutta en yhtäkään harmaata :D Classic Camel ehkä jonkun mielestä ei ole kovin syksyinen, mutta minun mielestäni lakka muistuttaa kellastuneista lehdistä, jotka peittävät maan. Tosi kaunis lakka shimmerineen, ehdottomasti yksi lemppareistani!
Below Deck on jotenkin jännä lakka, joissakin valoissa se on enemmän lilaan taittava, joskus se näyttää ihan suklaanväriseltä (mmmm, Fazerin sininen...). Lakassa ei ole shimmeriä.
Ingrid on ruskea lakka, jossa on upea kultainen shimmer! Hyvälaatuinen lakka, suosittelen! '
Uusin lisäys China Glaze-kokoelmaani on Lug Your Designer Baggage, jota olen himoinnut vuoden ajan. Viime syksynä monessa blogissa oli tämä lakka esittelyssä ja minä niin halusin sen, mutta en sitten ikinä saanut aikaiseksi ostaa sitä. Nyt kuitenkin sain tarpeekseni ja tilasin sen (tai siis mies maksoi, oli osaa 2vuotislahjaani). Tämä LYDB on hieman tummempi kuin Ingrid, ja myös kultahippuset ovat isompia kuin Ingridissä. En ole vielä ehtinyt tätä kokeilla, mutta eiköhän tässä piakkoin kerkiä!

syyslakkoja

Argh, en millään saanut kuvattua grey-t to be heren oikeaa sävyä! Mutta kaunis harmaa, jossa on jännä shimmer: pinkkiä ja kultaa. Tästä postauksesta näkee _ehkä_ hieman parempia kuvia lakasta (ei kyllä ole kovin häävit kuvat heh, en vielä tuolloin oikein osannut käyttää kameraani...)
yummiiiii! on myös uusi tulokas kokoelmaani, enkä ole sitäkään vielä ehtinyt kokeilla. Tämä lakka on astetta tummempi kuin China Glazen Lug Your Designer Baggage. Yummiiiii!ssa on shimmeriä, näyttää pullossa todella kauniilta.
NYX tuo minulle mieleen harmaan, sateisen päivän. Kaunis lakka, mutta ohut koostumukseltaan, joten en ole kovin ahkerasti tätä käyttänyt. En pikaisella googlettelulla edes löytänyt blogista postausta, jossa tätä olisi käytetty. Höh, mutta eiköhän siihenkin tule tämän syksyn aikana muutos!


Noniin, siinä olivat minun syyslakkani! Kuuluuko teidän syyslakkakokoelmaan samoja lakkoja? Näitä lakkoja voitte siis odottaa näkevänne syksyn aikana, toivottavasti ei tämä väriteema tule talveen mennessä korvista ulos :D

4 kommenttia:

 1. Mulla ei taida olla yhtään näistä lakoista, vaikka noi OPIn on kaikki aivan ihania! Jotenkin oon pystynyt ohittamaan ne. Itse käytän syksyllä paljon kynsillä tummaa violettiä, viininpunaista ja mustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän ympärivuoden tummaa violettia :P viininpunaisesta en niin tykkää ja mustaa käytän lähinnä koristeluissa :o pitäis muuten pitkästä aikaa lakata koko kynsi mustalla ja keksiä koristelut - kiitos inspiraatiosta!

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Ja aivan ihania syksylakkoja! Mulla ei taida hirveästi edes olla, kun kesällä hamstrailin vaan kesäisiä sävyjä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sit on aika päivittää kynsilakkakokoelmaa ja ostaa vähän vuodenaikaan sopivia kynsilakkoja ;D inspiraatiota voit hankkia juuri tästä postauksestani! :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)