7. tammikuuta 2015

Tosi kivat kynnet!

Ei sitä aina tarvitse tehdä monimutkaiset, tuntikausia työtä vaativia kynsiä, joissa käytetty kahta erilaista koristeteippiä sekä viittä eri leimauslaattaa. Ehei, riittää kun tekee liukuvärjäyksen kahdella täydellisesti toisiinsa sopivalla kynsilakalla ja lisää hieman glitterlakkaa!

glitter3

Valitsemani kaksi lilaa lakkaa sulautuivat toisiinsa kivasti, eikä minkäänlaista rajaa jäänyt näkyville. Kerrankin liukuvärjäys onnistui aivan täydellisesti ja osasin valikoida juuri sopivat lakatkin - tykkään!

glitter1

Glitterlakka, China Glazen Pizzazz, kimaltelee niin paljon ettei siitä meinaa saada kuvista selvää. Lakassa on monta eriväristä glitteriä: hopeista, pinkkiä ja vihreää. Lisäksi glitterit ovat erikokoisia. Pizzazz vaati kaksi kerrosta haluttuun peittävyyteen.
Liukuvärjäys on tehty myös China Glazen lakoilla: vaaleampi lakka on nimeltään Tantalize Me ja tummempi lakka on Gothic Lolita. Molemmissa lakoissa on hento shimmeri, joten siitäkin syystä ne sopivat hyvin yhteen.

glitter2

Talvi (eritoten lumi) on siitä ihana, että pullokuvia on niin kiva ottaa! Eikö olekin hellyyttävää nähdä lakkapullot rivissä lumihangessa? :3

8 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)