4. tammikuuta 2015

Kynsienlakkauspisteeni!

Oi että, olen koko "kynsienlakkausurani" aikana haaveillut omasta kynsienlakkauspisteestä. Vasta nyt, 3 vuotta harrastuksen aloittamisesta, unelmani toteutui: minulla on oma paikka jossa lakata kynsiä!

kynsienlakkauspiste1

TADAA! Siinä se on! Tämä oma nurkkaukseni on samalla myös dataus/bloggauspaikkani - eipähän ole pullot, putelit eikä tietokone aina tiellä (lue: keittiön pöydällä). Kyllä pieni ihminen on nyt onnellinen!
Perjantaina avomieheni paras kaveri kävi täällä ja auttoi pöydän kantamisessa oikealle paikalle. Kysyin tältä kaverilta tietääkö hän mihin tarkoitukseen tämä pöytä tulee. Kaveri vastasi "öö... kai siitä tulee vauvan hoitopöytä?". TRÖÖT, VÄÄRIN! "Tästä tulee mun kynsienlakkauspiste". Kaveri kattoo pöydällä lojuvia kynsilakkojani ja toteaa "Nojoo, onhan niitä muutama". Avomies ei ole sen enempää kommentoinut tapahtumaa, onneksi hänelle ostettiin NHL15-peli, jota hän pelaa tyytyväisenä sillä aikaa, kun minä istun haltioissani pöytäni ääressä ja ihailen lakkojani.

kynsienlakkauspiste4

Kuvat eivät ole laadultaan mitään superhyviä, koska meillä on todella pimeää olohuoneessa vaikka kaikki kolme lamppua olisivat päällä. Mutta toisaalta ihan hyvä vaan, koska ei tarvitse pelätä että kynsilakat menisivät pilalle liiasta valosta.
Tuo hylly, jossa kaikki kynsilakkani ovat, on jo monta vuotta vanha. Sen taisin oikeastaan ostaa aika harrastuksen alkupuolella. Nuo lokerikot ovat juuri sopivan kokoisia, ja niihin saa merkeittäin aseteltua lakat järjestykseen. Osassa lokerikoissa on useampaa eri merkkiä, mutta esimerkiksi OPI-lakat ovat valtaamassa jo toisen lokerikon *hups*

kynsienlakkauspiste2

Vasemmalla on juuri sopiva tila valkoisille laatikoille (ostettu IKEAsta), jotka sisältävät kaikki koristelutarvikkeet. Kaikki on käden ulottuvilla, mikä on ihanaa tän alati kasvavan raskauspötsin kannalta! Tosin, kauaa en pysty paikoillani istumaan: vauvalla on ahdasta mahassani ja alkaa protestoimaan... Kunhan aina välillä jaksaa nousta ylös ja vaikka käydä juomassa vettä, niin pystyy taas jatkamaan istuskelemista.

kynsienlakkauspiste3 
Samalla kun laittelin lakkauspistettäni kuntoon, tein excel-taulukon  kynsilakoistani ja sain nyt tietää tarkan lakkasaldoni. Osaako joku arvata montako kynsilakkaa omistan?
Vastaus on: 183 kpl! Excel-taulukko on siitä kätevä, että siihen saa heti kirjattua uudet lakat ja pysyy kokoajan ajantasalla lakkasaldon kanssa. 200 kynsilakkaa on ylärajani ja sen yli en halua mennä. Onhan tässä vielä vähän matkaa tuohon rajalle, mutta sitten jatkossa jos haluaa uusia lakkoja, täytyy joitain vanhoja myydä ensin pois (en usko että pystyn tähän, taitaa olla toiveunta).
Samalla tuli myös löydettyä uudestaan joitakin lempparilakkoja, joiden olemassaolo oli ihan unohtunut. Laitoin ne lakat eturiviin, jotta muistaisin seuraavilla kerroilla lakata just niillä.

Mitäs tykkäsitte uudesta lakkauspisteestäni? On niin ihanaa, kun ei tarvitse enää raahata kaikki tarvikkeet keittiön pöydälle, jonka jälkeen tavarat lojuvat siellä monta päivää ennenkuin viitsin raahata ne takaisin oikeille paikoilleen. Kynsienlakkauspiste antoi myös todella paljon motivaatiota lakata kynsiä, joten paljon kynsiä luvassa ennen kevättä!

16 kommenttia:

 1. Ihana!!!
  Mäki haluisin oman lakkauspisteen mutta tässä huushollissa se taitaa olla vaan toiveajattelua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään meinannut eka saada omaa lakkauspistettä, mutta se johtui siitä ettei keksitty sille sopivaa paikkaa. Sitten yhtenä päivänä sain ahaa-elämyksen ja tsiiinnggg, pöydälle löytyi juuri täydellinen paikka! Ja enemmän hyötyä kuin haittaa tällaisesta omasta kynsipisteestä on: ei ole enää lakat ympäri keittiötä ja sohvapöytää, joten avomieskin on kiitollinen :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja multaki puuttuu viel oma nurkkaus lakkailulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Äkkiä vaan sellanen hankkimaan, onhan tää oma lakkapiste tosi kiva :3

   Poista
 3. Mun pitäis tehä kanssa se taulokko exeliin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuen montako lakkaa omistaa niin saattaa viedä paljon aikaa... Mutta sitten jatkossa on niin paljon helpompaa tsekata lakkojen määrä ja omistaako jo jonkun tietyn lakan (helpoittuu entisestään jos kategorisoi hyvin) :) Suosittelen!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää, meillä menee kans noin, toinen saa jotain lohdutukseksi, jos toiselle ostetaan jotain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai toisenkin täytyy saada jotain pysyäkseen onnellisena haha :D no saanpahan olla enemmän rauhassa lakkojeni kanssa kun toinen on niin keskittynyt peliin ;D

   Poista
 5. Onnea omasta lakkauspisteestä ja mieskin pysyy tyytyväisenä kun lakat pysyy siellä missä pitääkin ! :D
  Multa jo onneksi sellainen löytyy makkarin nurkasta ja lakat pysyvätkin hyvin siellä missä pitääkin eikä ole enää paluuta 'työkalu'pakkiin vaan siellä majailee nyt myytävät. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan molemmat nyt tosi tyytyväisiä hahha :D kyllä jokainen kynsiharrastaja tarvitsee sen oman pisteen!

   Poista
 6. Jee, olet ansainnut oman lakkauspisteesi! :D Kätevää kun kaikki on kädenulottuvilla. :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon kyl ollut niin kiltti että todellakin oon ansainnut haha :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)