16. lokakuuta 2014

Loistava trio

On se taas huomattu, että heti sään viiletessä iho kuivuu herkemmin. Onneksi olen löytänyt kolme huipputuotetta, jotka auttavat tähän ongelmaani.

trio

Tykkään myös siitä, että käyttämäni tuotteet tuoksuvat hyvälle. Nämä kolme tuotetta täyttävät myös sen kriteerin.
Lyhyesti kerron hoitorutiineistani. Aluksi kostutan kädet ja hieron niihin Dermosil Primo hand &cuticle peeling walnut-kuorintavoidetta. Hieron tuotetta käsiini ihan niinkuin levittäisin käsivoidetta, kevyesti ja pyörivin liikkein. Tuotteessa ei ole liian isoja ja kuorivia rakeita, joten sopii myös herkemmälle iholle.
Rentouttavan hierontahetken jälkeen huuhtelen ja kuivaan kädet kunnolla. Seuraavaksi levitän pyörivin liikkein Dermosil Primo cuticle cream-kynsinauhavoidetta, joka tuoksuu mandariinille. Erittäin miellyttävä tuote käyttää, imeytyy suht nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti kynsinauhoja.
Viimeinen vaihe tässä käsien hemmotteluhoidossa on itse käsirasvan levittäminen. Sante on luonnonkosmetiikkamerkki ja näin ollen sille on ominaista "luonnonkosmetiikkamainen"tuoksu. Tuubissa lukee Bio-Goji & Olive, mutta en tunnista juuri niitä tuoksuja. Kuitenkin, tämä tuoksuu mielestäni hyvälle ja imeytyy suht nopeasti myös. Kosteuttaa todella hyvin.

Joka päivä en tätä hoitorutiinia kuitenkaan tee, mutta 2-3 kertaa viikossa riittää minulle ja käsilleni. Kynsinauhavoidetta käytän lähes päivittäin, käsivoidetta pari kertaa päivässä. Mitkä ovat teidän luottotuotteet käsienhoidossa?

4 kommenttia:

 1. Käytän aika paljon OPI:n käsivoiteita, Bakelin Babykeliä kynsinauhoille pehmittää ihanasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä kokeillut näitä OPIn käsivoiteita, paljon hyvää olen niistä kyllä kuullut! Ehkä täytyy itseään palkita antamalla joululahjaksi joku kiva OPI käsivoide ;D

   Poista
 2. Tilaan netistä Palmers käsivoiteita, jotka ovat edullisia mutta todella kosteuttavia. En ole muuten koskaan kuorinut käsiäni, ei varmaan ole ollut tarvetta :)
  kivipuuteri.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle entuudestaan ihan tuntematon tuo Palmers :O Ehkä pitäisi kokeilla joskus, jos kerran hinta ja laatu kohtaavat noin hyvin :)
   Itse huomaan kuorinnan jälkeen, että rasvat imeytyvät paremmin ja iho tuntuu kosteutetulta pidempään :) Ja sen myötä tottakai sitten pehmeämmän tuntuinen iho. Kaikkihan ei välttämättä tarvitse kuoria käsiään, mutta minulla on muutenkin niin kuiva iho, niin talvisin se vaatii vähän enemmän hoitoa :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)