23. lokakuuta 2014

Kynsikuvakirjani

Tuossa viime viikolla sain mahtavan idean: kokoan oman kynsikuvakirjan! Lisään kuvani aina flickriin, ja sen kautta sitten blogiini. Välillä selaan flickr-tiliäni ja katson kuviani, mutta se ei ole kovin näppärää kun siellä on monta sataa kuvaa. Halusin kirjan, jossa on tämänhetkiset lempparikoristeluni ja myös sellaiset, jotka merkitsevät minulle tietyistä syistä enemmän (selitän kohta enemmän).

Tein kuvakirjani ifolorin kautta ja se olikin todella helppoa! Lukuisista erimallisista ja kokoisista kirjoista sai valita mieluisensa. Ulkoasun ja sivujen ulkonäön (=kuinka monta kuvaa per sivu) sai muokata itse. Itse valitsin Deluxe A5 vaaka-mallin ja yksi kuva per sivu.

Kirjan kannet tein picmonkey.comissa. En halunnut kanteen kuvaa kynsistä, vaan jonku hienon sinänsä neutraalin tribaalin. Tottakai halusin myös blogini nimen mukaan. Taustavärin valitsin myös itse, ja se on tuommoinen vaalea (ei noin tumma kuin kuvassa) harmaalila.

kuvakirja1

Kirjaansa sai valita myös haluamansa sivumäärän. Valitsin 26 sivua, ja sain kaikki lempparimanini niille sivuille! Tässä muutamia kuvavalintojani kollaasin muodossa.

kuvakirja3

Ja sitten niistä kynsistä, joilla on minulle tärkeämpi merkitys. Halusin sisällyttää kuvakirjaani avomieheni ja pikkuveljeni tekemiä kynsiä, koska (nyt liikutun...) se osoittaa miten kannustavia ja kilttejä miehiä(poikia) he ovat.

kuvakirja2

Vasemmalla on kynnet, jotka avomieheni teki keväällä. Oikealla on pikkuveljeni tekemät talvikynnet, jotka keräsivät paljon ihania kommentteja blogiini! Tavoitteeni seuraavaan kuvakirjaan on saada sisällettyä kynnet, jotka iskä on taiteillut :D Ain't gonna happen... 

Kirjasta tulee myös olemaan hyötyä, kun lakkaan muiden kynsiä. Kaverit voivat selata kirjaa ja katsoa erilaisia koristeluita. Sisällytin kirjaani monta erilaista koristelutapaa, joista sitten inspiroitua jatkossa.
Postimaksuineen kirja maksoi 20 €. Ifolorin sivuilla lukee, että kirjan tekemiseen menee 8 päivää + postitus. Kirja tulikin perille 4 päivässä!

Onko jollakin jo tällainen kuvakirja? Jos ei, meinaatteko tehdä tällaisen? Tämähän on tosi kiva muisto itellensä! :)

10 kommenttia:

 1. Tällästä mulle ei vielä ole, mut Ifolorin kuvakirjan tein lahjasi miehelle kun meille tuli 3 vuotta ihanaa yhdessä oloa. :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen kans tehnyt kynsikirjan ja täytyis tehdä uusi taas. Ois hauska selata ja nähdä muutos parin vuoden takaisiin - kehitystä toivottavasti on tapahtunut.
  Nuo lumiukkokynnet on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä mietin myös sitä, että kun jonkun ajan päästä tekee uuden kirjan nii siinä varmasti huomaa kehityksen hyvin!
   Nuo lumiukkokynnet merkitsee mulle kyllä niin paljon, ne sai myös kehuja muilta ihmisiltä :)

   Poista
 3. Hauska!! Oot varmaan joskus maininnu, mutta kysynpä nyt kun en tiedä että mistä tuo luku 1820 oikein tulee?

  Mulla on jostain reissuista tehty vastaavia kuvakirjoja, joita nyt en oo pitkään aikaan tilannutkaan... Oon miettinyt että tästä vuodesta voisi tehdä (sitten kun se loppuu) oman kuvakirjan että siellä ois kaikki parhaat hetket sekä kynnet samassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö, heräsin tässä yks aamu ja muistelin että joku kyseli mun blogin nimen perään mutta ei tullut mieleen että missä... oon unohtanu vastata sun kysymykseen sori!
   Oikeastaan koko kynsi"urani" alkoi youtubessa. Kattelin siellä koristeluvideoit yms ja päätin tehdä tilin sinne. Kirjoitin nails ja annoin youtuben ehdottaa jatkoa ja se ehdotti 1820 ja sit vaan valitsin sen.. :D vasta kuukausien jälkeen päätin perustaa blogin ja valitsin vaan saman nimen. En koskaan aatellu että blogini saa paljoo lukijoita , siks on vähän rändömnimi hahah

   Poista
 4. Heh, eipä se mitään.. Tulin eilen kattoo että olitko jo vastannut sillä sama kysymys nousi taas mieleeni sun postausta kattoessani, mutta nyt selkisi sekin. :D Onhan tuo jo sinällään erikoinen numerosarja että nimi voi jäädä mieleen jo siitä!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)