14. toukokuuta 2017

Mitä mulle kuuluu

Ihan hyvää mulle kuuluu, vaikka täällä on hieman hiljaista viime aikoina ollut. Mutta huhhuh, kun elämä osaa aina välillä yllättää.

2

Kirjoitan reaaliajassa, ja tänään on äitienpäivä. Poika nukkuu päikkäreitä, joten äidillä on vihdoin ja viimein omaa aikaa. Edes hetken.
Eilen illalla lakkailin kynsiäni pitkästä aikaa. On ollut ikävä tätä harrastusta!

1

En pääse vieläkään sen yli, miten kaunis alice on! Aaa että.

Mutta niin, mitäs olen puuhaillut tässä viimeisen kuukauden aikana ? Noh, vaikka ja mitä!
Huhtikuun alkupuolella sain yhtäkkiä yhtenä perjantaipäivänä puhelun, joka kirjaimellisesti muutti elämäni suunnan totaalisesti. Minua pyydettiin töihin! Siis minulle tarjottiin vakipaikka ja työmatkani tulisi olemaan 6km, toimistotyötä. Olin niiiin onneni kukkuloilla! (ja olen vieläkin)
Noh, työpaikka tuli lyhyellä varoitusajalla ja pojalle piti asap hakea tarhapaikkaa yms järjestellä kaikkia muitakin juttuja elämässä. Hyvin meni kaikki loppujen lopuksi.
Sitten viikonloppu ennenkuin työt alkoivat, olin kaverini kanssa Helsingissä Indiedaysin bloggaajapäivillä ja gaalassa. Oli ihana tyttöjenreissu.

Samalla viikolla kun aloitin työni, saapui tutkintotodistus koulusta. Vihdoin ja viimein olen valmis restonomi! Tuntuu hyvältä.
Vappuna olin äitini kanssa Tallinnassa 3 yötä.

4

Shoppailtiin ihan hirveesti (mä tarvitsin uusia vaatteita jotka sopisivat toimistotyöhön, ei oikein pieruverkkareissa voi enää kulkea 24/7 :D), syötiin hyvin ja nautittiin.

3

Eli summa summarum, aloitin uudessa työpaikassa, viikonloput on mennyt ties missä ympäri maita ja mantuja huidellessa, tottakai töiden jälkeen aika menee perheen parissa. Kynsiä en ole ehtinyt lakata muutakuin pari kertaa, töiden jälkeen on väsyttänyt ihan hirveesti kun on ollut niin paljon uutta opittavaa. Mutta tällä hetkellä töissä menee hyvin ja minusta tuntuu, että pian pääsen rytmiin kiinni ja ehdin käydä myös salilla sekä lakkailla kynsiäni. Mutta kaikkea ei pysty toteuttaa aina heti kun tapahtuu iso muutos elämässä. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Mutta olen kyllä todella onnellinen tästä uudesta työpaikasta, ihan superkivaa. Mitäs teille kuuluu, long time no hear!

6 kommenttia:

 1. Toi Alice on vaan niin kertakaikkisen upea lakka! Onnea uudesta työpaikasta!

  VastaaPoista
 2. Onnea työpaikasta! :) Oon kans pitkään miettinyt Alicea, mutta vielä toistaiseksi olen pärjännyt ilman. On se vaan hirmu nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen ehdottomasti hankkimaan alice, se on todella uniikki lakka! :)

   Poista
 3. Fina naglar som alltid, Daniela! :D Nu har jag besökt cesarsshop butiken och köpt Milv siirtokuvia, ska testa :D
  Grattis till jobbet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så mycket! Haha, vad bra :) jag borde också skaffa nya water decals - behöver någo nya mönster att testa :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)