20. joulukuuta 2015

essence pro white hardener

Pakko se vain on taas kerran todettava: essencen tuotteet ovat aivan mahtavia! Nyt haluan esitellä teille yhden todella hyvän aluslakan, joka on sekä hyvä hinnaltaan että laadultaan :)

essence pro white hardener

Eli tämän aluslakan päätarkoitukset ovat vahvistaa kynttä ja samalla valkaista niitä. Ja pakko sanoa, että molemmat tavoitteet toteutuvat!
Olen aikaisemmin kynnenvahvistajana käyttänyt Trind Nail Repairia. Trind Nail Repair maksaa noin 15€, riippuu vähän kaupasta. Tämä essencen kynnenvahvistaja maksaa muistaakseni 2-3 €. Trind Nail Repair sisältää formaldehydia, mikä on helposti allergisoiva. Yksi kaverini sai todella pahoja allergisia reaktioita käyttäessään Trindiä... Hänen pikkurillin kynnet lähtivät melkein irti! Oli ihan todella karun näköistä. Hän joutui pitämään töissä laastareita kynsien ympärillä etteivät ne ota kiinni mihinkään ja lähde irti... Auts. Itse en saanut mitään reaktioita Trindistä, mutta pitkän käytön jälkeen niitä saattaisi tulla - eihän sitä ikinä tiedä miten oma keho reagoi johonkin aineeseen. Luin tuossa äsken essencen kynnenvahvistajan ainesosaluettelon, eikä siellä lukenut mitään formaldehydistä. Että senkin takia suosittelisin mielummin tätä essencen. Koen myös, että ihan yhtä hyvin tämä essence vahvistaa kynsiä kuin Trindin.
Ja mitä tuohon valkaisevaan effektiin tulee, niin pakko myöntää, että se toimii todella hyvin. En olisi jotenkin uskonut, enkä oikein tiedä "what kind of sorcery is this". Eli kun levittää lakkaa kynnelle ja lakan kuivuttua, ovat värjäytymät poissa! Aluslakka itsessään on väritön, joten en tiedä mitä tapahtuu kun lakkaa levitetään kynnelle?! No ei sillä niin väliä, kunhan toimii - sehän se pääasia on!
Kestävyyttä minun on vaikea sanoa, koska en ikinä huomaa eroa aluslakkojen välillä. Mielestäni kynsilläni pysyy lakka kuin lakka, aluslakkamerkistä huolimatta. Eli ei tämä essencen ainakaan sen huonompi ole kuin muut kokeilemani (esim Essien,  Ciatén, Trindin, China Glazen, Rimmelin).

Eli summa summarum: vahvistaa kynttä, valkaisee kynttä ja on halpa. Näitä pro white-aluslakkoja on muitakin kuin tämä kynnenvahvistaja. Ostin yhdellä Tuuri-reissulla pelkän pro white effect-aluslakan, joka on siis ilman kynnenvahvistajaominaisuutta. En ole vielä sitä kokeillut, mutta jossain vaiheessa kerron teille mielipiteitäni siitäkin aluslakasta!

Onko teillä kokemusta essencen tuotteista? Onko joitain erityisiä lemppareita, joita minunkin kannattaisi kokeilla? Jakakaa kokemuksianne kommenttiboksissa! :)

5 kommenttia:

 1. essencen hinta-laatusuhde on kyllä aivan huippua!

  VastaaPoista
 2. Itse olen viimeaikoina kokenut varsinaisen ihastumisen essenceen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä mikään ihme! Laadukkaita tuotteita halvalla, mitä muuta voisi toivoakaan... :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)