1. marraskuuta 2015

Kuorintasukat by Dermosil

Ughh, en tiedä mitään ällöttävämpää kuin rumat jalat. Minulla taitaa olla jonkinsortin jalkafobia, koska en pysty melkein koskemaan edes omiin jalkoihini :'D Tässä postauksessa ei siis nähdä kauheita jalkakuvia, mutta tekstin muodossa saatte tietää, miten Dermosilin kuorintasukat toimivat.

exfoliaiting socks1

Kuorintasukkia löytyy kertakäyttöpakkauksissa monelta eri merkiltä. Itse kokeilin ensimmäistä kertaa Dermosilin kuorintasukkia, koska maksoivat ainoastaan 12.90 €. Muut näkemäni kuorintasukat ovat olleet paljon kalliimmat.

exfoliating socks 2

Omat jalkani ovat (tai siis olivat ;) ) järkyttävän kuivat. Kantapäät kuin korput - hyi. Teen jalkakylvyn varmaan parin kuukauden välein, ja hyvällä tuurilla muistan pari kertaa kuukaudessa rasvata jalkani. Ei hyvä, ei hyvä. Kuitenkin, lähdin liikkeelle siitä, että poistin lakkaukset varpaankynsistä ja pesin jalat. Sitten laitoin jalkaani nuo jättikokoiset sukkapussit, joiden sisällä oli geeliä. Pakkauksen mukana tuli pienet teippipalat, joilla suljin jalkani geelipusseihin. Alkoi 90 minuutin röhnöttäminen sohvalla OCn Täydellisiä naisia katsoessa.

exfoliating socks 3

Sukat ovat one size, ja luulisi noiden sopivan jättiläisillekin... Laitoin päälle vielä normisukat, jotta geeli oikein muhisi kunnolla. 90 minuutin jälkeen huuhtelin jalat. Geeli ei tuntunut iholla epämiellyttävältä tai oikeastaan miltään, ei siis sattunut tai kirvellyt tms.
Ja se kaikkein "ihanin" osuus alkoi 5 päivän jälkeen: kuolleen ihosolukon irtominen. Siis hyi h***tti, sänky ja matto oli ihan täynnä kuollutta ihoa jos oli hetkenkin ilman sukkia... Tätä kesti vajaa viikon, ja oli onneksi kivutonta. Vaikeinta tässä oli se, että ei saanut repiä ihoa irti. Jouduin kokoajan hillitsemään itseäni repimästä isoja ihopaloja irti, hahhah.

Ja mitä sitten viikon jälkeen tapahtui? Ihme ja kumma, jalat ovat kuin uudestisyntyneet. Ei merkkiäkään kuivista korppukantapäistä! Nyt täytyy vaan muistaa ylläpitää jalkojen kuntoa, eli rasvailla ahkerammin ja tehdä jalkakylpyjä useammin. Olin aluksi melko skeptinen kuorintasukkien suhteen, mutta tämä keksintö osoittautuikin aivan mahtavaksi! Ja plussaa halvasta hinnasta - säästää ison summan rahaa kun ei tarvitse oikeassa jalkahoidossa käydä.

***********

Huomioitava ennen käyttöä! Ei sovi raskaanaoleville. Diabeetikoiden suositellaan keskustelevan ensin lääkärin kanssa. Ainoastaan tarkoitettu aikuisten käyttöön. Herkkäihoisille ei suositella tätä tuotetta. Tuotetta ei saa käyttää jos on jalassa avohaavoja, kynsisieni tai olet allerginen jollekin ainesosalle, jota tuote sisältää.

2 kommenttia:

  1. Mun jalat kaipais niin näitä sukkia! Olisi ihanan ällöttävää, kun kuollut iho kuoriutuu pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se on todella ällöttävää ja samalla ärsyttävää, koska ei saa repiä ihoa irti -.-" :D

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)