25. elokuuta 2015

Suosittelen!

Pakko tulla kertomaan teillekin miten hyvän kynsilakanpoistoaineen olen löytänyt! Tätä suosittelen ehdottomasti kaikille.

essencenailpolishremover

Essence nail art nail polish remover on asetoniton kynsilakanpoistoaine, joten sopii myös rakennekynsille ja geelikynsille. Pullossa on 150 ml ja maksaa ainoastaan 1.59€! Poistaa oikeesti tosi helposti kynsilakat ja tuoksuu jopa hyvälle. Ei kuivata kynsiä, eli on mielestäni aika hellävarainen vaikka onkin todella tehokas aine.
Kynsiharrastajien keskuudessa Xtran kynsilakanpoistoaine on monen mielestä paras, mutta itse en ole sitä kokeillut, joten en osaa näitä kahta verrata toisiinsa. Mutta vaikka olisit Xtran fani, suosittelen sinua kokeilemaan tätä poistoainetta seuraavaksi - on meinaan superhyvä!

Ja ettei kukaan luule, että kirjoitan näin paljon hyvää tuotteesta vaan sen takia että minulle maksetaan: olen ihan omilla rahoillani ostanut tämän tuotteen eikä minulle makseta tästä postauksesta. Tämä oli vaan niin huippuhyvä tuote, että halusin suositella sitä lukijoilleni.

11 kommenttia:

 1. Täytyypä kokeilla joku kerta! Se huono puoli tuossa tosin on, että Essenceä ei saa kuin joistain kaupoista, toisin kuin Xtra löytyy useasta S-kaupasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mulla on lähimpään kauppaan josta saa essenceä (tuuri) 80km.... mut seuraavan kerran kun käydään siellä niin hamstraan kaikki pullot muahahah

   Poista
 2. Pitääpi varmaan ostaa sitten tämäkin (taas). :D Mulla on Mavalan asetonitonta, se on ihan ok, mutta tosi kallis ja pieni purkki. Tää vaikuttais siis paljon paremmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan tätä! Ja multa tää essencen poistoaine saa plussaa asetonittomuudestaan, ja kuitenkin on tehokas aine :)

   Poista
 3. Täytyypä kokeilla, kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Täytyy testailla jos tuota saa tokmannilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä on kaksi Tokmannia joissa on essenceä myynnissä: Itäkeskuksessa ja Kaisaniemen Tokmannilla :)

   Poista
  2. Juu tiedän ja toivottavasti tuota sieltä löytyy ku seuraavan kerran eksyn kauppaan =)

   Poista
 5. Kiitos vinkistä! Kaikki mun tähän asti testaamani asetonittomat ovat olleet niin tehottomia, että on hermot mennyt. Saanut hinkata tuntitolkulla lakkoja kynsistä. :D Paitsi TBS poistaja on hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä olin tosi skeptinen tätä poistoainetta kohtaan kun ostin tämän, juuri koska minulla on niin huonoja kokemuksia aikaisemmin asetonittomista poistoaineista :D mutta onneksi tämä osoittautui aivan huippuhyväksi kaikesta skeptisuudestani huolimatta :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)