29. heinäkuuta 2015

Missä kesä?

Huhuuuuu, missä olet, kesä?! No eipä ole paljoo näkynyt aurinkoa! En ole vielä henkisesti valmistautunut siirtymään syyslakkoihin, kun en ole ehtinyt käyttää kesälakkojani edes. Joten, vaikka sää on harmaa ja tylsä, niin nämä kynnet ovat täysi vastakohta: iloisen pirteät ja värikkäät!

kesäkynnet1

Viime aikoina olen kokenut kynsien laitossa onnistuneen tunnetta jos olen löytänyt värejä, jotka sopivat täydellisesti yhteen. Koristelut eivät jotenkin tunnu tällä hetkellä olevan pääpointtina lakkauksissani, vaikka en tietenkään pelkkiä yksivärisiä lakkauksia halua. Jotenkin panostan nyt siihen, että kauniinväriset lakat tulevat oikeuksiinsa ja koristelut ovat minimaaliset ja antavat "tilaa" väreille.

kesäkynnet2

Mielestäni onnistuin tällä kertaa lakkaetsinnöissäni. Korallinpunainen ja lämminsävyinen keltainen - nam mikä kesä! Nimettömissä ja keskareissa on kuivamarmorointi, joka sekin ihme ja kumma onnistui erinomaisesti. Onnistumisen loppuhuipennus oli vielä se, että juuri sopivansävyiset hiekkalakatkin löysin kokoelmastani, ja näin ollen manikyyri on valmis!

kynsilakat

Hiekkalakat ovat OPI Brazil Beach Sandies minikokoelmasta, ja keltainen on nimeltään You're so Flippy Floppy ja punainen on nimeltään I'm Brazil Nuts over You. Muut käytetyt lakat ovat OPIn Need Sunglasses?, I Eat Mainely Lobster ja China Glazen Fairy Dust (koska mielestäni Fairy Dust on pakollinen kuivamarmoroinnin topperina haha).

Vieläkö on mahdollista, että elokuu tulee olemaan aurinkoinen ja lämmin? Täytyykö vain hyväksyä, että kesä oli ja meni, ja seuraava lakkaus sisältää jo syyslakkoja?

8 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoiset, värit tosiaan sopii yhteen, eikä lakkaukset kaipaa ihmeempiä koristeluja. :) Pakko vielä kysyä, että mitä on hiekkalakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hiekkalakka on sama asia kuin tekstuurilakka, eli pinta on semmoinen röpelöinen :) lakan päälle ei laiteta päällyslakkaa, ja näin ollen tuntuu että lakassa olisi hiekkaa (en nyt tiedä osasinko vastata tarpeeksi selkeästi haha)

   Poista
 2. Ihanan raikkaat. Mulle tulee näistä mieleen mun opiskeluaikoijen suosikkidrinkki tequila sunrise. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kyllä värimaailmaltaan muistuttaa kovasti! :)

   Poista
 3. Nämä on kyllä upean aurinkoiset ♥ Hirmuisen kauniit :)

  VastaaPoista
 4. Heei en ole koskaan kokeillut tuota vaaleasta tummempaan -lakkausta! Sille on varmasti oma hieno nimi eikös vaan? :D Taidankin ottaa heti huomenna lakkakokeiluun, kaipasinkin jo vähän inspistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ymmärsin oikein niin meinasit tolla vaaleasta tummempaan lakkauksella joko ombrea tai skittletteä, en ikinä muista kumpi on kumpi haha :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)