10. kesäkuuta 2014

Itsensä palkitsemista

Jos on tehnyt hullunlailla töitä 8 päivän ajan, niin onko silloin oikeus vähän palkita itsensä? No, minä ainakin palkitsen itseni hurjan työmäärän jälkeen aina. Eilenkin ennen iltavuoroa kävimme poikaystävän kanssa kaupoilla ja ajattelin, että nyt voin ostaa jotain tuotteita sen summan eteen, minkä eilen tienasin, koska olen niin ansainnut sen. Joten, tässä postauksessa esittelen teille miten palkitsin itseni eilen!

Ihme ja kumma, en tällä kertaa palkinnut itseäni kynsilakoilla. Mutta kyllä nämä seuraavat ostokset kauneuteen ja hyvinvointiin kuuluvatkin.

Uudessa kesätyössäni työnimikkeeni on Leirintäaluetyöntekijä. Tämä työ sisältää erittäin paljon kävelemistä/juoksemista paikasta toiseen ja on aikalailla seisomatyötä. Tämä johtaa siihen, että töistä kotiin päästyäni jalkani ovat niin kipeät, että ei jaksaisi enää edes kävellä (tiedän, pitäisi ostaa jotkut supermukavat työkengät... Mistä sellaisia löytää?).
Ekan vapaapäiväni kunniaksi olisin halunnut mennä jalkahoitoon. Suomessa ylipäätään jalkahoidot ja muut kauneushoidot ovat hintavia. Niinpä ajattelin, että ostan jalkakylpylaitteen itselleni ja hoidan säännöllisesti jalkojani kotonani!

i1

Vähän huono kuva, kun oli niin pilvistä ulkona. Mutta kuvassa on siis eilen ostamani jalkakylpylaite, joka maksoi 39.90 €. Pakettiin sisältyy 4 eri kylpyöljyä, jotain ihme harjarullia ja hierontajotainjuttuja (?). Asetuksista voi valita haluaako porekylvyn vai infrapunasäteilyä. Oi oi oi! Tänään jalkani saavat kyllä sellaisen hemmotteluhoidon, sen ovat kyllä ansainneet...

i2

Mutta ei jalkakylpyä voi tehdä ilman muita hoitavia tuotteita. Halusin kokeilla vaihteeksi jotain uutta jalkavoidetta ja ostin samalla kauppareissulla Lemon juice & glycerinen Hoitavan jalkavoiteen. Tulen kertomaan mielipiteeni tästä jalkavoiteesta, kunhan olen ehtinyt kokeilla tätä. Hinnalla tätä ei ole pilattu: maksoi 3.95 €.

Sitten lopuksi vielä miten muut ovat palkinneet minut. Anoppikokelaani vietti viikon verran lomaa Saaremaalla, Virossa. Olimme poikaystäväni kanssa talo- ja koiravahteina ja kiitokseksi saimme vähän tuliaisia Virosta.

i3

Ei olisi kuorinta-aine voinut parempaan saumaan tulla. Tämä tuoksuu niin hyvältä! Lime ja mandariini yhdistettynä, voiko kesäisempää ja raikkaampaa tuoksua olla. Kuvassa vasemmalla on myös pari pulloa mikrohelmiä. Näitä anoppikokelaani kommentoi että hän mielellään tulee manikyyriin luokseni ja saan mielellään tehdä hänelle kynnet näillä. Haha, äitinikin tekee välillä noin, että tuo tuliaisiksi jonkun lakan ja sanoo että saat kyllä mielellään lakata tällä kynteni :3

i4

Huhhuh, olen kyllä niin puhki tämän työrupeaman jälkeen. Tänään on hemmottelupäivä tiedossa: hyvää ruokaa, jalkahoito ja kynsien lakkausta. Olisipa vielä ollut hieno sää vapaapäiväni kunniaksi, mutta eihän nyt voi olla liian paljon hyvää yhdelle päivälle!

6 kommenttia:

 1. Toi jalkakylpy laite olis itellekkin tarpeellinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka ihan normi vatikin hoitaa homman jalkakylvyssä, onhan se nyt vähän hifistelyä ja kivempaa kun tulee poreitakin ;D hahaa

   Poista
 2. Kivalta näyttää toi laite ja tuliaiset =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, laitetta, rasvaa ja kuorintaa jo kokeiltu ja hyväksi todettu!!

   Poista
 3. Tästä tulikin mieleen, että oma jalkakylpy on tainnut lojua kaapissa melkein puoli vuotta käyttämättömänä. Pitää varmaan kaivaa se esiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kaivat sen esille! Sandaalikelit alkavat ja jalkojen täytyy olla hyvässä kunnossa ;D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)