24. toukokuuta 2014

Montenegron tuliaiset

Noin, nyt olen kotiutunut Montenegrosta! Ja nyt minulla on vihdoinkin aikaa käydä kaikki kuvat läpi matkalta ja kirjoitella vähän postauksia blogiinkin.
Kuten jo aikaisemmassa postauksessa lupailin, on tämä nyt esittely mitä kaikkia aarteita Montenegrosta löysin.

En tiedä edes mistä aloittaisin... Tai miten kuvailisin sitä tunnetta, kun näkee China Glazeja myytävän 4.62 euron hintaan xD No aloitetaan niillä CG-lakoilla vaikka!

mne4

Vasemmalta oikealle: Yellow polka dot bikini, grass is lime greener ja Sun worshiper. Heh, miten niin paljon neoneja ja kesäisiä lakkoja?! Kyllä näillä nyt luulis pärjäävän kesällä...

Sitten vielä yksi China Glaze, jota en tiennyt miten kuvata että saisi sen hienot ominaisuudet esiin. Let me introduce you to... Señorita bonita. Kuva ei kyllä tuo esille lakan upeutta.

mne6

Ja koska en ollut ottanut mukaani kynsilakanpoistoainetta enkä alus- ja päällyslakkaa, "jouduin" ne ostaa paikan päältä. Päällys- ja aluslakka olivat hieman kalliimpia, 7.92 e kappale. Mutta ei se nyt kovinkaan pahalta tuntunut lompakossa, oletan että ovat kuitenkin paljon kalliimpia Suomessa?

mne3

Kynsilakanpoistoaine on aika iso pönikkä ja se maksoi saman verran kuin normilakat: 4.62 e. Tää on muuten tehokasta tavaraa!

mne2

Mutta hei, en ostanut ainoastaan kynsilakkoja! Olihan siellä kosmetiikkakaupassa kaikkea muutakin kivaa... Kaksi isoa ständiä NYXin meikkejä, monta käytävää joiden hyllyt pursuivat niin kynsikoristejuttuja kuin shampoota ja muita hiustenhoitotuotteita. Siellä myytiin myös Macademia-tuotteita! Jos en olisi pelännyt, että matkalaukku painaa enemmän kuin painoraja sallii, olisin hamstrannut halpoja shampooita ja kaikkea muuta kosmetiikkaa... Olen jo houkutellut poikaystäväni lähtemään Montenegroon kanssani joskus tulevaisuudessa, silloin otan yhden tyhjän matkalaukun mukaani!

Noniin, sitten ne ihan tavalliset ostokset. Pakkaus, jossa oli tuollaisia Eyebrow Shapereita. Eli shaver tarkoitettu kulmakarvoille. Mikä pelastus! Minä niiiiiiiiin inhoan kulmakarvojen nyppimistä, koska se sattuu ja ihoni ärtyy siitä ja olen loppupäivän ihan punainen kulmakarvojen kohdalta... Näitä olen jo ehtinyt kokeilla ja todennut, että pakko joskus ostaa näitä lisää. Toisaalta, uskon että nämä ovat aika pitkäkestoisia kavereita, eli niillä on monta käyttökertaa edessä. Hintaa tällä setillä, jossa oli 3 kpl shavereita, oli muistaakseni 6.70 e.
Sitten ostin tuon NYXin Jumbo Eye Pencilin White-värissä. Tätä meinaan käyttää niin valkoisena rajausvärinä alaripsirajalla sekä myös luomivärinpohjustustuotteena. Hintaa kynällä oli lähemmäs 5 e.

mne1

Olenko nyt vakuuttanut teille, että kannattaa matkustaa Montenegroon? :D Montenegro on ylipäätään kaunis paikka. Erittäin halpaa kosmetiikkaa ja ruokaa. Ulkona syödessä ei tarvitse montaa euroa maksaa isosta ruoka-annoksesta. Tämähän kuulostaa kosmetiikkaa ja ruokaa rakastavalle ihan unelmakohteelta! Jos joku on matkustamassa Montenegroon, voin kertoa enemmän kosmetiikkatarjonnasta, mistä kaupoista niitä löytää ja millä hinnalla :)

6 kommenttia:

 1. Oooo, mitä ihania kesälakkoja! Hyviä ostoksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä kans hyviä ostoksia, mutta mun luokkakavereiden mukaan ei :D kun ne halus että lakkaan niiden kynnet ja sit kun näytin mitä lakkoja on valittavana, ne oli sillee öö ei kiitti xD

   Poista
 2. Todella hyvännäköisiä ostoksia! Jännä kuulla mitä mieltä tuut olemaan tuosta Grass Is Lime Greeneristä, siitä kun on lukenut niin monenlaista kommenttia... Värinä se on pirteä kuin mikä, mutta entäs noin muuten?

  Mullakin on Señorita Bonita ja se on kyllä kaunis! Vaikuttaa olleen hyvä reissu kaikin puolin ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin vähän jännittää kokeilla tuota Grass is lime greeneriä, juuri kaikkien huonojen kommenttien jälkeen... :D Mutta tuun tänne infoamaan sitten kun oon kokeillut ;)

   Oli kyllä aivan mahtava reissu! :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)