18. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä!

Hyvää pääsiäistä vaan kaikille! Näillä pääsiäiskynsillä olin kaksi päivää töissä ennenkuin kuvia ehdin ottaa, joten kynnet ovat jo hieman ehtineet kärsiä. Kuitenkin, taas on ilo olla asiakaspalvelutyössä, koska niitä kehuja satelee! (no ehkä ei ihan satele, mutta jokunen aina kommentoi kynsiäni^^) Tällä kertaa ala-astelainen pikkutyttö kysyi olenko itse tehnyt kynteni ja kehui niitä hienoiksi :'')

easter4

Pääsiäiseen kuuluu tottakai tietty väriteema, eli hempeitä ja pastellisia värejä. Pääsiäiseen liittyviä koristeluja, mieluiten palloja tai jotain pääsiäismunia, tai sitten ihan pääsiäisteemaiset decalit. Näillä eväillä on hienot pääsiäiskynnet taattu.

easter3

Nimettömässä on ihana KBShimmerin Cheeky Chops, joka on ihan ilmetty pääsiäislakka! Hempeitä pastellivärisiä kaikenkokoisia glittereitä keltaisen lakan seassa, jotka asettuivat myös ihmeen helposti ja nätisti.

easter2

Alla olevassa kuvassa käytetyt lakat. Isadora Macaronin sain uusimaalaisten kynsibloggaajien miitistä ja tämä oli ensimmäinen kerta kun kokeilin kyseistä lakkaa. Harmikseni lakan kuivuessa pinta ei jäänyt kovinkaan hiekkamaiseksi, niinkuin esim Dependin hiekkalakoissa. Toiseksi, parin päivän jälkeen (töissä pesen usein kädet) pinta oli ihan sileä! :O Karheus on hävinnyt melkein kokonaan...
Muut lakat peittivät kahdella kerroksella ja olivat hyvälaatuisia kaikenkaikkiaan.

easter1

5 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)